Muokkaa

Kirpputori ja keppihevosratsastusta su 11.6.17 klo 10-13

VIRRENKULMAN ASUKASYHDISTYS RY JÄRJESTÄÄ KIRPPUTORIN JA KEPPIHEVOSRATSASTUKSEN KISAT SUNNUNTAINA 11.6.2017 KLO 10-13
 

Paikkana on Pihkaniityn jalkapallokenttä osoitteessa Pihkaniityntie 120, 04230 Kerava. Palloilukentällä tehdään hyviä kauppoja, jutustellaan, herkutellaan ja kisataan keppihevosratsastuksen mestaruudesta.

 

Myyntipaikat on varattu virrenkulmalaisille, mutta kaikki ovat tervetulleita ostoksille. Tarjolla on monenmoista, mm. lastentarvikkeita, vaatteita, käyttö- ja sisustustavaroita sekä rakennustarvikkeita. Ostosten lomassa voit kahvitella Virrenkulman asukasyhdistys ry:n järjestämässä buffetissa.

 

Kepparikisat alkavat klo 12.00. Kisoihin ilmoittaudutaan paikan päällä 15 minuuttia ennen kisan aloitusta. Varsinaisen kisan jälkeen myös vanhemmilla on mahdollisuus lähteä radalle.

 

TERVETULOA VIETTÄMÄÄN MUKAVA PÄIVÄ VIRRENKULMALAISTEN

 

SEURASSA!

 

Tapahtuma löytyy myös facebookista:

https://www.facebook.com/virrenkulmanasukasyhdistys/

 

 

Virrenkulman asukasyhdistys

Virrenkulman asukasyhdistys ry on puoluepoliittisesti sitoutumaton asukasyhdistys, jonka toimialueena on Keravan Virrenkulma. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää alueensa asukkaiden yhteistoimintaa sekä koota asuinalueensa asukkaat valvomaan yhteisiä asumiseen liittyviä etujaan. 
Yhdistys työskentelee Virrenkulman asumisviihtyisyyden lisäämiseksi sekä tukee alueen monipuolisia palveluja, virikkeellisiä harrastusmahdollisuuksia sekä terveellistä ympäristöä. Yhdistys toimii myös alueen asukkaiden ja eri yhteisöjen sekä kaupungin päättävien elimien yhdyssiteenä.

Osana toimintaansa yhdistys mm.

  • ajaa alueen asukkaiden etua tekemällä ehdotuksia ja pitämällä yhteyttä viranomaisiin ja muihin yhteistyötahoihin sekä
  • järjestää erilaisia asukastilaisuuksia, kokouksia, tapahtumia ja juhlia.