Muokkaa

Käsityömarkkinat HyrylässäTuusula-viikolla

Käsityömarkkinoilta käsitöitä ja herkkuja

K. Luukkonen

Tuusulan TaitoKädet järjestävät Käsityömarkkinat torstaina 20.7 .2017 Hyrylän torilla klo 12-18.

Käsityömarkkinat pidetään nyt viidettä kertaa. Ne ovat osa Tuusula-viikon ohjelmaa. Tapahtumaan on ilmoittautunut yli 50 myyjää. Tarjolla on mm. koruja, koreja, neuleita , hunajaa ja paljon muuta. Kaikki tuotteet ovat kotimaista käsityötä ja suurinosa myyjien itsensä valmistamia.

Tuusulan  TaitoKädet on perustettu vuonna 2010 alueen käsityöharrastajien yhdistykseksi. Yhdistys on aktiivisesti mukana eri tapahtumissa esittelemässä toimintaansa. Jäsenet kokoontuvat säännöllisesti Taitokahviloihin, joissa opetellaan mm. uusia käsityötaitoja tai vaihdellaaan ylimääräisiä käsityötarvikkeita kahvittelun  ja seurustelun lomassa.

Tuusulan Taitokädet

Tuusulan TaitoKädet ry on kaikille avoin vuonna 2010 perustettu yhdistys. Yhdistyksen tavoitteena on ylläpitää käsillä tekemisen taitoa ja tasoa, koota yhteen käsillätekijöitä ja käsillätekemistä arvostavia ihmisiä sekä tehdä hyväntekeväisyyttä käsillä tekemisen taitoja hyödyntäen.

Tavoitteidensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää käsityö- ja myyjäistapahtumia ja jäsenistölle kurssitoimintaa, jäseniltoja ja käsillä tekemiseen liittyviä teemamatkoja. Lisäksi yhdistys osallistuu hyväntekeväisyyskampanjoihin ja paikallisiin kulttuuritapahtumiin.

Lisätiedot: www.tuusulantaitokadet.com