Muokkaa

MLL:n syksy on yhtä juhlaa!

30.9. järjestettävään Lasten päivään tuo energiaa ja pomppivaa menoa Kengurumeininki-lastenorkesteri. Jäsenistön juhlaillassa 7.10. puolestaan viihdyyttää stand up-koomikko Jape Grönroos.

Mannerheimin lastensuojeluliiton Järvenpään paikallisyhdistys viettää tänä vuonna 95-vuotisjuhlia. Syksyn sateisia päiviä piristämään onkin suunniteltu juhlia sekä aikuisten että lasten kesken.

Järvenpään seuratalolla järjestetään lauantaina 30.9. klo 14-17 ”Lasten Päivä” -nimellä kulkeva ilmaistapahtuma kaikille Järvenpään lapsiperheille. Tapahtumassa on toiminnallisia puuhapisteitä, joissa pääsee muun muassa testaamaan sirkustaitoja, tutustumaan tieteeseen, musisoimaan ja askartelemaan. ”Tähän tapahtumaan toivotaan saapuvan niin prinsessoja kuin spidermaneja – ajattelimme, että innokkaasti roolivaatteita pukevien lasten on kiva kerrankin saada lähteä juhlimaan lempiasussaan”, naurahtaa yhdistyksen puheenjohtaja Satu Karjalainen huomauttaen, että myös arkivaatteissa saa ilman muuta osallistua. Lasten Päivään kuuluu tietenkin myös musiikkia ja pomppimista, ja päivä huipentuukin suositun lastenbändin Kengurumeiningin ilmaiskonserttiin klo 16.

Lauantaina 7.10. keskitytään juhlimaan aikuismaisemmissa merkeissä. Iltapäivällä järjestetään virallinen juhlakahvitus vapaaehtoisille ja yhteistyökumppaneille Perhekeskus Keltasirkussa klo 14-15. ”Toivotamme jokaisen entisen ja nykyisen yhdistysaktiivin, vapaaehtoisen, yhteistyökumppanin sekä yhdistyksen työntekijän vuosien varrelta sydämellisesti tervetulleiksi juhlistamaan yhdistyksen pitkää historiaa” kertoo Karjalainen. Käytännön järjestelyiden vuoksi Juhlakahvitukseen osallistuvia pyydetään ystävällisesti ilmoittamaan tulostaan ennakkoon yhdistyksen sähköpostiin [email protected].

Samaisena lauantaina järjestetään myös cocktail-henkinen iltajuhla, joka on osoitettu nimenomaan yhdistyksen jäsenille. ”Jäsenet ovat yhdistyksen sydän. He mahdollistavat toimintamme ja he ovat se suurin syy siihen, että yhdistys on olemassa. Siksi halusimme juhlavuoden merkeissä kiittää nimenomaan aikuisjäseniämme järjestämällä heille mahdollisuuden rentouttavaan illanviettoon.” Jäsenistön juhlailta huipentuu yhteen lapsiperhearjen tärkeimmistä voimavaroista: Huumorintajuun, jossa taitojaan pääsee esittelemään stand up -koomikko Jape Grönroos.

”Yhdistyksemme vapaaehtoisilla on ollut huikea tekemisen meininki näitä tapahtumia suunniteltaessa ja on ollut hienoa nähdä, kuinka hyvin myös paikalliset toimijat ovat lähteneet mukaan Lasten Päivän toteuttamiseen. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, mutta vasta juhlavieraat tekevät sen oikean juhlan”, summaa Karjalainen toivoen näkevänsä runsaasti iloisia kasvoja nauttimassa juhlavuoden tapahtumista.

 

Lisätiedot:

Satu Karjalainen

p. 044-2573543

satukarjalainen(at)hotmail.com / jarvenpaa.mll(at)gmail.com

Pysy mukana menossa seuraamalla Facebook-sivuamme: MLL Järvenpää

MLL Järvenpää

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvenpään paikallisyhdistys on toiminut Järvenpäässä vuodesta 1922 lähtien lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi. Yhdistyksemme onkin yksi yli viidestäsadasta MLL:n paikallisyhdistyksestä.

Toimintaamme ovat mm. tapahtumien järjestäminen, perhekahvilat, perheliikuntavuoro sekä suojatiepäivystys koulujen alkamisviikolla. Yhdistys pyrkii aktiivisesti vaikuttamaan kaupungin päätöksentekoon lapsia, nuoria ja perheitä koskevissa asioissa.