Muokkaa

Roosanauha kampanja alkaa neulelanka ja ohje myynnillä Hyrylän käsityökeskuksessa

Jani Pesonen

Jani Pesonen

Jani Pesonen

Jani Pesonen

Roosa nauha -neulemalleja tunnetuilta kotimaisilta neulesuunnittelijoilta

”Roosa nauha -sukkamallini saivat innoituksen herkistä ajatuksista, lohdusta ja myötätunnosta”, kertoo suunnittelija Titta Järvensivu, joka tunnetaan suunnittelijanimellä Titta J’s Fantasysocks.
Tämän syksyn Roosa nauha -käsityömalliston suunnittelijoiksi Taitojärjestö kutsui tunnettuja neulebloggareita ja moni lähti mielellään mukaan kampanjaan, jossa käsityöllä kerätään varoja Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen.
Taitojärjestö on jo viidettä kertaa mukana Roosa nauha -kampanjassa. Roosa nauha -ohjekuvastossa nähdään malleja kahdeksalta kotimaiselta suunnittelijalta, mukana someseuraajille monta tuttua:
Puikkomaisteri Tiina Kaarela, Neulova narttu -blogista tuttu Soile Pyhänniska, Taito Pirkanmaan Minna Ahonen, Onnen lankamoinen -blogin Laura Lehtinen, Maridis Designin Marita Metsäkylä, Käsistä karannut-blogin Tiina Kuulasmaa, Tetri Design Anna-Karoliina Tetri sekä Fantasysocks ja Titta Järvensivu.
Kuvasto tulee myyntiin taitokeskuksiin ja Taito Shopeihin Roosa nauha -kuukauden käynnistyessä 28.9.2017. Mallien ohjeet on suunniteltu Taito Pirkanmaan valmistamille Roosa nauha -langoille. Lankamallistoon kuuluu 27 värisävyä. Sekä ohjevihkojen että lankojen myynnistä osa lahjoitetaan Syöpäsäätiön keräykseen, jolla tuetaan rintasyöpätutkimusta.
Roosa nauha -lankoja ja kuvastoja myyvät kaikkiTaitoyhdistykset ja niiden toimipisteet. Uudellamaalla löydät tuotteet käsityökeskuksista Hyrylästä, Hyvinkäältä, Mäntsälästä,Klaukkalasta,Korososta, Havukoskelta, Hiekkaharjusta ,Hakunilasta ja Lohjalta.
Tarjoamme kampanjan avaukseksi kolme kerää sukkalnkaa j auuden ohjekuvaston hintaan 35€. Tervetuloa tekemään hyvää ja antamaan toivoa syöpäpotilaille tukemalla syöpätutkimusta.

Taito Uusimaa

Taito Uusimaa ry on 1917 perustettu käsi- ja taideteollisuus alan neuvonta ja palveluorganisaatio Uudellamaalla. Toimintamme pääpainopistealueet ovat Käsityökeskusten neuvonta- ja kurssitoiminnassa sekä Käsityön Taiteen perusopetuksessa Käsityökoulu Helmin eri toimipisteissä.

Keskisellä Uudellamaalla palvelemme Hyrylän käsityökeskuksessa Hyryläntie 12 04300 Tuusula. Hyrylän käsityökeskuksessa kokoontuvat myös käsityöntaiteen perusopetusryhmät Aikuisille maanantaisin ja tiistaisin, sekä lapsille ja nuorille keskiviikkoisin. Käsityökouluryhmiä nuorille kokoontuu myös Kellokoskella ja Jokelassa.

Käsityökeskuksen kangaspuissa on loimet valmiina kutomista varten. Voit kutoa esimerkiksi mattoja, poppanoita, sisustus- ja vaatetustekstiilejä ja esittää omia toiveitasi. Neuvoja opastaa mallin suunnittelussa, materiaalien valinnassa ja kudonnassa aukioloaikoina. Omatoimisesti voit kutoa iltaisin ja viikonloppuisin. Käytössäsi on ompelukoneet ja saumurit töiden viimeistelyä varten ja saat myös opastusta tuotteen viimeistelyssä ja hoidossa.

Vuokraamme työvälineitä ja pöytäkangaspuita asiakkaille kotikäyttöön.

Käsityökeskuksesta voit hankkia materiaaleja kudontatöihisi: matonkuteita, poppanakuteita ja kudontalankoja. Lisäksi välitämme mm: huovutusvillaa, neulelankoja, hahtuvalankaa, työvälineitä, kangaspuita ja tarvikepaketteja. Voit käyttää kudontatöissäsi myös omia materiaalejasi.

Järjestämme erilaisia käsityöalan kursseja sekä aikuisille että lapsille. Ryhmille tarjoamme tilauskursseja eri käsityötekniikoista sopimuksen mukaan. Järjestämme käsityönäyttelyitä ja tapahtumia. Esitteitä saa kirjastosta ja käsityökeskuksesta.

Teemme asiakaskäyntejä, rakennamme loimia asiakkaan kangaspuihin ja luomme loimia tilauksesta. Valmistamme sisustustekstiilejä tilaustyönä.