Muokkaa

TuUS mastersuimari ui ja juoksee 50 kilometriä syntymäpäivänsä kunniaksi

Mastersuimari Veijo Tolonen haluaa tempauksellaan kerätä varoja Tuusulan Uimaseuran junioritoimintaa varten. 

TuUS mastersuimarilla Veijo Tolosella alkaa Pyhäinpäivän aattona hurja urakka. Hän nimittäin aikoo uida yhden päivän aikana 50 kilometriä ja seuraavana päivänä juosta samaisen matkan. Tapahtuma on nimeltään Projekti 50+50, sillä Veijo täyttää lokakuun loppupuolella 50 vuotta.

Jos samalla logiikalla mennään, niin 10 vuoden päästä suoriutuminen tehtävästä onkin hieman haastavampaa. -Veijo Tolonen-

Uintiurakka alkaa Tuusulan uimahallilla pe 3.11.2017 klo 16.00 ja päättyy la 4.11.2017 viimeistään klo 16.00 mennessä. Juoksun Veijo aikoo suorittaa kiertämällä ympäri Tuusulanjärveä (noin puolimaraton pituudeltaan), lähtö uimahallin parkkipaikalta su 5.11.2017 klo 8.00. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan tsemppaamaan Veijoa ja kuntoilemaan itse kullekin sopivan mittaisella matkalla. 

Veijon menoa voi seurata Facebook-ryhmästä Projekti Veijo 50+50. Projektillaan Veijo kerää samalla varoja seuran juonioritoimintaan.

 

Tuusulan Uimaseura

Tuusulan Uimaseura tarjoaa jäsenilleen parhaat mahdolliset edellytykset kunto- ja kilpauinnille. 
Seura toivottaa tervetulleeksi kaikki uinnista kiinnostuneet. Järjestämme uintikouluja lapsille ja aikuisille, aloittelijoille ja edistyneemmille. Seurallamme on aktiiviset kilpailujoukkueet niin nuorilla kuin aikuisillakin. 

www.tuusulanuimaseura.fi
www.facebook.com/tuusulanuimaseura