LC Kellokoski/Annat

Jouluisia herkkuja ja käsitöitä Annoilta

Lions Club Kellokoski/Annojen toiminnan yksi ydinalueita on kerätä varoja, jotta voimme laittaa hyvän kiertämään ja tukea paikallisesti avun tarvitsijoita. Syksyn aikana Annat ovat tehneet talkoilla ihania, laadukkaita käsitöitä joulumyyjäisiä varten.

Ensimmäisenä talkoopäivänä syntyi helmistä rannekoruja, kaulanauhoja ja avainnauhoja. Seuraavaksi olivat vuorossa monenlaiset huovutetut käyttö- ja koriste-esineet kotiin tai lahjaksi. Yksi lauantaipäivä kului tervatonttujen askartelussa, jotka ovat jo aiempina vuosina olleet suosittu lahjaostos. Kuluneena viikonloppuna valmistui muhkeita havukransseja, jotka ovat perinteisin myyntiartikkelimme.

Juuri ennen myyjäisiä monet Annoista ovat kiireisiä ja leipovat erilaisia leivonnaisia, kuten saaristolaisleipää ja joululimppuja, taateli-, hedelmä- ja kahvikakkuja, koristeltuja pipareita ja mokkapaloja. Omalla maustesekoituksella keitettyä glögiä tulee myös myyntiin. Kaikki leivonnaiset ovat siis tuoreita ja ne voi halutessaan pakastaa vaikkapa joulua odottamaan.

Annojen valmistamat tuotteet ovat myynnissä Kellokosken Ruukin joulumarkkinoilla 3.12 klo 10.00-16.00. Teltalla voi tavata Lumikuningattaren ja nautiskella mukillisen glögiä. Tervetuloa ostoksille ja tukemaan toimintaamme!

LC Kellokoski/Annat

Aikaisempia kirjoituksia

LC Kellokoski/Annat

LC Kellokoski/Annat on osa kansainvälistä Lions-järjestöä. Lions- toiminta on maailmanlaajuista vapaaehtoista, luotettavaa palvelutyötä niin kansainvälisellä kuin paikallisella tasolla. Naisklubi Annat toimii pääosin Tuusulan Kellokosken kylän alueella.
Suurin osa auttamistyöstä kohdistuu kellokoskelaisten lasten, nuorten ja vanhusten elämän tukemiseen ja auttamiseen erilaisilla palveluaktiviteeteilla ja varainkeräysprojekteilla.

Lisätietoja  : www.e-clubhouse.org/sites/kellokoskiannat

Uusimmat mielipiteet