Karma ry

Teoilla oli jälleen merkitystä

Niko Hill

Karma Ry:n "Teoilla on merkitystä" oli projekti jonka tarkoituksena oli tuoda esille paikallista taidetta, toimintaa, palvelua sekä samalla tukea yhdistyksen toimintaa.

Yhdistys keräsi kuluneen syksyn aikana lahjoituksena teoksia paikallisilta tekijöiltä ja teokset olivat nähtävissä Keravan Levyikkunan & Kenkäkingin yhteisissä tiloissa välillä 21.11 - 02.12.2017. 

Kaikki teokset olivat myynnissä huuto.net-palvelussa ja näkyvät vielä tovin sivuiltamme osoitteesta http://www.sinullaonmerkitysta.fi/teoilla-on-merkitysta/

Kaikilla teoksilla oli sama lähtöhinta ja yhteensä kolmestatoista teoksesta saatiin projektin aikana myytyä viisi kappaletta. Kaikki saadut varat menevät yhdistyksen toimintaan kuten tulevaan yksinäisten vanhusten joululounaaseen sekä joulukoreihin.

Näyttelystä eikä teoksista koitunut yhdistykselle kustannuksia vaan kaikki perustuu paikalliseen yhteistyöhön ja hyväntekeväisyyteen.

 

Lisää tietoa toiminnastamme löydät alla olevista linkeistä:

www.sinullaonmerkitysta.fi
www.facebook.com/keravankarma

Karma ry

Aikaisempia kirjoituksia

Karma ry

Karma Ry on vuonna 2016 perustettu keravalainen rekisteröity yhdistys, jonka päämääränä on kerätä varoja yhdistykselle ja käyttää niitä yhteisen hyvän edistämiseksi parhaaksi katsomallamme tavalla, kuitenkin niin että pääkohteena ovat ensisijaisesti nuoret sekä vanhukset.

Yhdistyksen visiona on vakiinnuttaa asema tietynlaisena toimijana vanhusten- sekä nuorten hyväksi lähialueella ja täten pyörittää toimintaa mahdollisimman tehokkaasti pienin kustannuksin, mutta kuitenkin siten että toiminnasta saadaan mahdollisimman suuri hyöty.

Yhdessä teemme yhteistä hyvää.

Uusimmat mielipiteet