Cavalier - Tanssikanava

Cavalierilla jälleen menestyksekäs tanssiviikonloppu

Petteri Saxberg js Taru Seuna, Seniori 2 E, 2. sija

Antti Liimatta

Cavalierin kilpatanssijat olivat jälleen runsaslukuisina tanssimassa viikonlopun kilpailuissa. Lauantaina 2.12.2017 järjesti naapuriseuramme Hyvinkään Parketti seurakilpailut eri ikäsarjojen E-luokille. Cavalieristä oli mukana 4 paria.

Lapsi 1 E luokassa Juuso Helenius ja Sienna Kukkola sijoittuivat neljänsiksi. Sambassa pari oli hienosti 2. ja cha-chassa 3.

Yleisen E luokan finaalissa Teemu Holopainen ja Tiia Lindqvist sijoittuivat kuudenneksi. parhaiten pari onnistui Jivessä ollen siinä 3.

Senioreiden 2 E luokassa Petteri Saxberg ja Taru Seuna voittivat valssin ja tanssivat muut tanssit sambaa lukuun ottamatta kakkostilan arvoisesti. Loppusijoitukseksi tuli näin ollen hopeatila.

Seniori 3 E luokassa tanssitaan vakiot ja lattarit omina kilpailuinaan. Cavalierin pari Mika ja Kristiina Vanhanen sijoittuivat kummassakin lajissa viidensiksi. Lattareissa oli pronssitilakin hyvin lähellä.

 

Sunnuntaina 3.12.2017 tanssittiin Valtakunnalliset kilpailut Liedossa. Ne olivat samalla järjestävän seuran Lá Team Liedon 20-vuotisjuhlakilpailut.

Lapsi 1 D luokassa viimeisen kilpailunsa tässä luokassa tanssineet Jimi Eskelinen ja Veera Laakso tanssivat tasaisen varmasti kaikki 8 tanssiaan kakkostilan arvoisesti eli kotiin viemisiksi tuli hopeapokaalit.

Juniori 2 D:ssä tanssineet Atte Lipsonen ja Katariina Kauppila ottivat luokassaan täysin ylivoimaisen voiton. Pari voitti kaikki 8 tanssia tuomarien ollessa muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta yksimielisiä parin taidoista.

Jukka ja Hannele Virtanen tanssivat Senioreiden 2 D luokan lattareissa kuudenneksi, parhaiten onnistuivat cha-cha ja jive.

Senioreiden 2 C luokassa Jari Virtanen ja Meriitta Kyötikki-Virtanen ylsivät hienosti pronssille eikä hopeatilakaan kauaksi jäänyt. Valssi oli parin paras tanssi, jossa sijoitus oli 2.

Saman luokan latinalaistansseissa Cavalierin parit Pasi ja Leena Jalonen sekä Jari Virtanen ja Meriitta Kyötikki-Virtanen kävivät tiukan kisan pronssitilasta. Tällä kertaa Pasi ja Leena olivat niukasti parempia eron ollessa vain yksi sijalukupiste.

Senioreiden 3 D luokan vakiotansseissa Pekka Kaukonummi ja Tarja Lukkarinen sijoittuivat tasaisen suorituksen jälkeen sijalle 4.

 

Syksyn tanssikausi alkaa olla lopuillaan sekä kilpatanssin että harrasteryhmienkin osalta. UUDET KURSSIT alkavat viikolla 2. Ilmoittautumislinkit tulevat lähiaikoina Cavalierin verkkosivuille www.cavalier.fi

Cavalier - Tanssikanava

Aikaisempia kirjoituksia

Cavalier - Tanssikanava

Tanssiurheiluseura Cavalier ry. on järvenpääläinen 20.1. 1982 perustettu tanssiurheiluseura, joka sai Nuori Suomi-sinetin vuonna 2009. Seura tarjoaa erilaisia tanssiharrastuksia kaikenikäisille.
Päälajimme on kilpatanssi, mutta paritanssien saloihin voi tutustua lavatanssitunneilla sekä erilaisilla teemakursseilla.

 

Latino Show tarjoaa vauhdikasta menoa ja kunnon kohotusta lattarimusiikin tahdissa fiilistellen ilman paria. Latino show tarjoaa myös kilpailumahdollisuuden, seurassamme on tällä hetkellä jo viisi kilpailevaa ryhmää! BailatinoSenior liikuttaa varttuneempia tanssijoita ja lastentansseja tytöille ja pojille löytyy eri ikäryhmistä: NaperoTanssi ja TenavaTanssi.

 

Kilpatansseja ovat vakiotanssit: hidas valssi, tango, wieninvalssi, foxtrot ja quickstep sekä latinalaiset tanssit: samba, cha-cha, rumba, paso doble ja jive. Kilpatanssin voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa!
Cavalierin kilpatanssijat ovat menestyneet loistavasti aina. Seurassa on useita huipputason yleisen- ja senioriluokan pareja sekä monia tähtiainesta olevia lapsi- ja nuorisopareja!

 

Tervetuloa tanssimaan hyvässä seurassa!

Uusimmat mielipiteet