Muokkaa

Karma Ry lopettaa toimintansa...

Niko Hill

...vuoden 2017 osalta tähän :)

 

Karman vuoteen 2017 on mahtunut paljon. Vuosi alkoi Keravan Hopeahovissa toteutetulla "Karma Kylässä"-tapahtumalla jossa kodin asukkaille tarjoiltiin pullakahvit sekä juttuseuraa. Toukokuussa Karma grillasi nuorison kanssa Lahelan Tertussa järjestetyssä "Karma Kitchen"-tapahtumassa. Heinäkuussa jaettiin Hyrylän torilla eläkeläisille ilmaiset pullakahvit ja jaetut puustit olivat tietysti yhdistyksen jäsenten itse leipomia. Syyskuussa vierailtiin jälleen "Karma Kylässä"-tapahtuman merkeissä ja tällä kertaa kohteena oli Tuusulan Riihikoto. Riihikodon jälkeen Karma Ry järjesti ikäihmisille suunnatun "Hanuri 2017"-tapahtuman Tuusulan Väinölässä, tapahtumassa vieraille tarjottiin Savuhovin hiiligrillattua makkaraa sekä pullakahvit elävän musiikin siivittämänä! Vuoden loppuun järjestimme vielä "Teoilla on merkitystä"-näyttelyn Keravan Levyikkunan, sekä Kenkäkingin kanssa. Näyttelyssä huutokaupattiin paikallisten taiteilijoiden tekemiä teoksia, joiden myyntivoitto käytettiin kokonaisuudessaan joulukuussa järjestettyyn "Yksinäisten vanhusten joululounas"- tapahtumaan, jossa ikäihmisille tarjottiin maittava lounas ja monenlaista ohjelmaa. Saman kuukauden aikana yhdistys myös palkittiin Keravan Kaupungin toimesta sijoituttuaan neljänneksi "Vuoden Keravalainen Teko"-äänestyksessä. Viimeisenä muttei vähäisempänä toimenaan Karma Ry jakoi yhteensä kaksikymmentä joulukoria- ja kassia Tuusulan sekä Keravan alueelle aiemmin kerättyjen ilmiantojen perusteella. Loppuvuodeksi Karma Ry vetäytyy viettämään joulua sekä uuttavuotta ja palaa linjoille alkuvuodesta uusien suunnitelmien kanssa!

 

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta teille kaikille toivottaa Karma Ry 

 

Lisää tietoa toiminnastamme löydät alla olevista linkeistä:

www.sinullaonmerkitysta.fi
www.facebook.com/keravankarma

Karma ry

Karma Ry on vuonna 2016 perustettu keravalainen rekisteröity yhdistys, jonka päämääränä on kerätä varoja yhdistykselle ja käyttää niitä yhteisen hyvän edistämiseksi parhaaksi katsomallamme tavalla, kuitenkin niin että pääkohteena ovat ensisijaisesti nuoret sekä vanhukset.

Yhdistyksen visiona on vakiinnuttaa asema tietynlaisena toimijana vanhusten- sekä nuorten hyväksi lähialueella ja täten pyörittää toimintaa mahdollisimman tehokkaasti pienin kustannuksin, mutta kuitenkin siten että toiminnasta saadaan mahdollisimman suuri hyöty.

Yhdessä teemme yhteistä hyvää.