Muokkaa

Kellokoskelaiset seniorit, tervetuloa Loppiaistansseihin!

Perinteiset senioreiden Loppiaistanssiaiset järjestetään taas Kustaa Adolf-kodissa 6.1.2018 klo 13.30-15.30. Järjestelyistä vastaa Lc Kellokoski/Annat sekä Lc Kellokoski. Ohjelmassa on tanssia haitari-musiikin tahdissa ja laulamme vielä yhdessä muutaman tutun joululaulun. Tanssin lomassa tarjoillaan buffetista suolaista ja makeaa syötävää kahvin kera. Uutena ohjelmanumerona on tänä vuonna taikuriesitys. Taikuri Valteri tekee hämmästyttävän huimia taikatemppuja! 

Kaikki Kustaa Adolf- ja Ester Matilda-kodin asukkaat ja henkilökunta ovat itseoikeutetusti tervetulleet tanssiaisiin. Mukaan voi myös ilmoittautua muut seniorit Kellokosken alueelta. Tule viettämään iloista iltapäivää ja ilmoittaudu viimeistään perjantaina 5.1 soittamalla numeroon 0400-452 181/Merja.

Annat toivottavat kaikille oikein hyvää ja onnellista vuotta 2018!

LC Kellokoski/Annat

LC Kellokoski/Annat on osa kansainvälistä Lions-järjestöä. Lions- toiminta on maailmanlaajuista vapaaehtoista, luotettavaa palvelutyötä niin kansainvälisellä kuin paikallisella tasolla. Naisklubi Annat toimii pääosin Tuusulan Kellokosken kylän alueella.
Suurin osa auttamistyöstä kohdistuu kellokoskelaisten lasten, nuorten ja vanhusten elämän tukemiseen ja auttamiseen erilaisilla palveluaktiviteeteilla ja varainkeräysprojekteilla.

Lisätietoja  : www.e-clubhouse.org/sites/kellokoskiannat