SK Uusi

Vauhtia fresbeegolfurilta

SK Uuden urheilijoita valmistautumassa Nuorten Jukolaan

Timo Sirola
Oli se hetki vuodesta, jota oli odotettu - 150 joukkuetta oli asettunut 33. Nuorten Jukolan lähtöviivalle, mukana SK Uuden (S6) aloittaja Aapo Kytömäki. Saarijärven komeissa maisemissa joukkue ylsi lopulta hienosti sijalle 42. ja siinä suunnistivat Aapo Kytömäki, Emil Jacobsson, Iida Miettinen, Topias Muukkonen, Matilda Lukkari, Matilda Latvala ja sen ankkuri Matti Kallio.
 
Vuoden 2018 kilpailu oli kovavauhtinen. Yksi sen kohokohdista S6:n leirissä oli, kun Topias Muukkonen juoksi osuutensa kolmanneksi parhaan ajan. "Rata oli aika helppo. Juostiin latupohjia ja frisbeegolfuria lähes koko matkan. Kutoselle pientä hakua noin 15 sekuntia. Muuten meni ihan hyvin," kommentoi Topias osuuttaan.
 
Topias Muukkonen loisti neljännellä osuudella Kuva: Marko Kytömäki
 
Timo Sirolan mukaan huoltojoukkoja oli tällä kertaa lähes yhtä paljon kuin juoksijoita! "Hieno keli ja järjestelyt Jukola luokkaa. SK Uuden nuoret tekivät kaikki hyvät suoritukset ja olivat tyytyväisiä. Yksi tyttö jouduttiin lainaamaan Pihkaniskoilta ja meidän tytöt joutuivat juoksemaan vanhempien tyttöjen osuuksia. Kaiken kaikkiaan kuitenkin positiivinen suoritus ja kokemus!"
 

Kisan voitti Kouvolan Suunnistajat täpärästi ennen Espoon Suuntaa. Lynx Kirkkonummelta nousi NuJun kolmanneksi.

Nuorten Jukola on 7-osuuksinen kansainvälinen nuorten viestisuunnistuskilpailu. Joukkueissa on oltava tyttöjä ja poikia.
 
 
 
SK Uusi

Aikaisempia kirjoituksia

SK Uusi

SK Uusi on 2013 perustettu, kahden Uudellamaalla toimivan suunnistusseuran yhteinen edustusseura.

Jäsenseuroja ovat Tuusulan Voima-Veikot ja Keravan Urheilijat. Jäsenseuroilla on pitkä yhteinen toimintahistoria, jonka aikana  on mm. laadittu karttoja ja järjestetty kilpailuja ja muita suunnistustapahtumia. Lisäksi seuroilla on ollut viime vuosina yhdistelmäjoukkueita nuorten viestikilpailuissa.

Lisätietoja: http://skuusi.sporttisaitti.com/

Uusimmat mielipiteet