Liikuntaseura Syke Tuusula

Valtakunnallinen voimisteluviikko aloittaa seurojen syyskauden

Liikuntaseuroissa vietetään valtakunnallista voimisteluviikkoa 27.8.-2.9. Myös Liikuntaseura Syke Tuusula osallistuu viikkoon avoimin ovin ja kaikille aikuisten sekä joillekin lasten- ja nuorten tunneille ovat kaikki tervetulleita maksutta tutustumaan.

Alkavalla kaudella Syke Tuusula tarjoaa tunteja myös Kellokoskella ja viikko-ohjelmasta löytyy tunteja koko perheelle: vauvasta-vaariin, yksin ja yhdessä, naisille ja miehille.

Ilmoittautumiset tunneille ja lasten ryhmiin ovat parhaillaan käynnissä ja lastenryhmien vapaat paikat voi tarkistaa seuran sivuilta.

Sykkeen kauden aloittaa perinteinen Syysstartti Mikkolan koululla, Pähkinämäentie 215, 26.8. klo 14.30-17.30. Tarjolla terveyskunnon
mittauksia ja maksuttomat nonstop- jumpat. Startissa pääsee tutustumaan aikuisten tuntivalikoimaamme:

klo 15.10-15.40 Pilates

klo 15.45-16.15 Zumba

klo 16.20-16.50 Ruoto ruotuun

klo 16.55-17.25 Kehonhuolto

 

Tarkempaa tietoa ilmoittautumisesta, hinnoista jne. löydät seuran sivuilta www.syketuusula.fi

Liikuntaseura Syke Tuusula

Aikaisempia kirjoituksia

Liikuntaseura Syke Tuusula

Liikuntaseura Syke Tuusula  ry on voimisteluseura, jonka tarkoituksena on tarjota jäsenistölleen laadukasta ja monipuolista liikuntaa eri toiminta- ja tavoitetasoilla. Kehittyvä ja aikaansa seuraava yhdistys perustettiin 1932, eikä kipinä ole sen jälkeen päässyt sammumaan. Olemme liikuttaneet tuusulalaisia pian 80 vuotta!

Uusimmat mielipiteet