Cavalier - Tanssikanava

Cavalierin tanssiparit menestyivät syksyn kisa-avauksessa

Pasi ja Leena Sen 2 C-A latin

Nina Jokinen

Syksyn kilpatanssikausi pyörähti komeasti käyntiin lauantaina Vantaan Kilpatanssijoiden eli Vakitan järjestämissä valtakunnallisissa kilpailuissa Helsingin Messukeskuksessa. Kilpailut järjestettiin Tanssi Vieköön tapahtuman yhteydessä, joten puitteet olivat hienot.

 

Cavalierin parit saivat useita pokaalisijoituksia. Lapsi 2 D luokassa pari Jimi Eskelinen ja Veera Laakso otti ylivoimaisen voiton.

Junioreiden 1 C luokassa Atte Lipsonen ja Katariina Kauppila olivat vakioissa hopealla eikä voittokaan ollut kaukana. Lattareissa pari pokkasi pronssipokaalit.

Yleisen B-A luokan lattareissa Cavalieria edusti uusi pariyhdistelmä Anttoni Kananen ja Henna-Riikka Nurmi. Heti alkuun tuli hienosti 4. sija pronssin jäädessä vain yhden sijalukupisteen päähän.

Seniori 2 D:ssä Pertti Arajoki ja Kati Snellman tanssivat komeasti hopealle.

Senioreiden 2 C-A luokassa käytiin Seniori Cupin osakilpailu, jossa Pasi ja Leena Jalonen tanssivat semifinaaliin sijalle 10.

Pekka Oravan ja Eija Johanssonin kausi senioreiden 3 D luokassa alkoi myös upeasti. Vakioissa tuli hopeasija ja lattareissa voitto puhtaalla ykkösrivillä eli voittamalla kaikki neljä tanssia.

Seniori 3 C-A luokan Seniori Cupin vakioissa Timo Savolainen ja Eija Mykkänen olivat 14. ja lattareissa lähellä finaalipaikkaa ollen lopulta 8. Lattareissa yhtä sijoitusta paremmin tanssivat Markku ja Päivi Pyykkölä eli seitsemänneksi.

 

Alkavalla viikolla eli maanantaina 27.8. starttaavat Cavalierin syksyn harrasteryhmät Tanssiurheilukeskus Cavalla. Katso tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen Cavalierin kotisivuilta www.cavalier.fi

Cavalier - Tanssikanava

Aikaisempia kirjoituksia

Cavalier - Tanssikanava

Tanssiurheiluseura Cavalier ry. on järvenpääläinen 20.1. 1982 perustettu tanssiurheiluseura, joka sai Nuori Suomi-sinetin vuonna 2009. Seura tarjoaa erilaisia tanssiharrastuksia kaikenikäisille.
Päälajimme on kilpatanssi, mutta paritanssien saloihin voi tutustua lavatanssitunneilla sekä erilaisilla teemakursseilla.

Latino Show tarjoaa vauhdikasta menoa ja kunnon kohotusta lattarimusiikin tahdissa fiilistellen ilman paria. Latino show tarjoaa myös kilpailumahdollisuuden, seurassamme on tällä hetkellä jo viisi kilpailevaa ryhmää! BailatinoSenior liikuttaa varttuneempia tanssijoita ja lastentansseja tytöille ja pojille löytyy eri ikäryhmistä: NaperoTanssi ja TenavaTanssi.

Kilpatansseja ovat vakiotanssit: hidas valssi, tango, wieninvalssi, foxtrot ja quickstep sekä latinalaiset tanssit: samba, cha-cha, rumba, paso doble ja jive. Kilpatanssin voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa!
Cavalierin kilpatanssijat ovat menestyneet loistavasti aina. Seurassa on useita huipputason yleisen- ja senioriluokan pareja sekä monia tähtiainesta olevia lapsi- ja nuorisopareja!

Tervetuloa tanssimaan hyvässä seurassa!

Uusimmat mielipiteet