Keski-Uusimaa-rastit

Keski-Uusimaa-rastit 30.8. Paippisissa Solbergin tilalla

Tämän viikon Keskarin rasteja haetaan Paippisissa lähes luonnontilaisessa maastossa. Tapahtumapaikkana toimii Solbergin tila ja tilavat parkkipaikat ovat välittömässä läheisyydessä. Suurimmilta osin radat kiertävät upeassa kallioisessa maastossa, jossa näkyy paikoin suunnistajia haastava, myrskyjen muokkaama luonnonkierto lähes läpipääsemättöminä tuulenkaatoina. Radat on kuitenkin suunniteltu kiertämään hankalimmat paikat. Pisimmät radat pääsevät maistamaan myös keski-uusimaalaisittain tutumpaa talousmetsää alkumatkasta. Ratojen loppuosat kiertävät parhaassa maastonosassa, jossa saa nauttia suunnistuksesta parhaimmillaan. Sieniä alkaa maastossa näkyä, joten karttapussi voi saada uusiakin toimintoja kesken kaiken.

Tommi Hakuli on päivittänyt kartan vajaa kuukausi sitten, joten siihen voi todellakin luottaa. Käyrävälikin on uudessa kartassa vaihdettu tutumpaan 5 metriin.

Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös vuoden 2018 sekä Tuusulan Voima-Veikkojen että Järvenpään Palon suunnistajien mestaruuskilpailut, joten tervetuloa jäsenet mittelemään paremmuuksista.

Opastus paikalle alkaa Järvenpää-Pornainen -tieltä Pohjois-Paippisten kohdalta, josta n. 2,8 km etelään Paippistentietä kääntyy tie tapahtumapaikalle. Tapahtumapaikan osoite on Solbergintie 58, Sipoo.

Ratoina on tuttuun tyyliin n. 1,5 km, 3 km, 5 km ja 7 km. Lähtö aukeaa klo 16.30 ja maastoon pääsee klo 19 asti. Maali sulkeutuu klo 20.30 ja hämärän jo vaaniessa ei kannata maaliintuloajasta tinkiä. Karttamaksu on seitsemän euroa paitsi alle 19-vuotiailta kolme euroa ja emit-kortin saa lainaan kahdella eurolla. Maksuina käyvät käteisen lisäksi tavallisimmat kuntosetelit ja niiden sähköiset versiot sekä pankkikortti.

Tervetuloa pitämään kuntoa yllä upeaan luonnonmetsään!

Tapahtumavastaava Timo Sirola

Keski-Uusimaa-rastit

Aikaisempia kirjoituksia

Keski-Uusimaa-rastit

 

 

KLIKKAA tästä rastiohjelma 2019
kokonaisuudessaan (pdf)

Keski-Uusimaa-rastit on sanomalehti Keski-Uusimaan ja neljän sen levikkialueella toimivan urheiluseuran järjestämä kuntosuunnistussarja.

Näiltä sivuilta löydät ohjeet kevään, kesän ja alkusyksyn rastipaikoille.

 

Rastien tulokset 2019

 

Järjestävät seurat ovat:

Järvenpään Palo

Keravan Urheilijat

Sibbo Vargarna

Tuusulan Voima-Veikot

 

 

Kesän 2018 tulokset

Kesän 2017 tulokset

Kesän 2016 tulokset

Kesän 2015 tulokset

Kesän 2014 tulokset

Kesän 2013 tulokset

Kesän 2012 tulokset

Kesän 2011 tulokset

Uusimmat mielipiteet