LC Kellokoski/Annat

Kellokoskella vietettiin Prinsessapäivää 27.10.

Lauantaina 27.10. vietettiin ensimmäistä Kellokosken Prinsessapäivää uudessa koulukeskuksessa. Paikalle saapui ilahduttavan runsaasti isoja ja pieniä prinsessoja. Monet olivat noudattaneet Annojen toivomusta ja pukeutuneet prinsessa-asuun.  Lapset askartelivat kruunuja ja askartelunurkkaus olikin hyvin suosittu.  Sirkus Sirius esiintyi ja muotinäytöksessä esiteltiin Oranssin Unen ja Maijan Kammarin tuotteita. Paikalla oli toistakymmentä paikallista yrittäjää, joiden tuotteisiin pääsi tutustumaan. Annojen kahviossa oli vilkasta ja luomukahvi ja Annojen leivonnaiset tekivät hyvin kauppansa.

Kiitokset kaikille mukana olleille. Toivottavasti nähdään ensi vuonnakin.

Seuraavaksi tapaamme Kellokosken joulumarkkinoilla 02.12.2018. Annojen myyntipiste löytyy postin parkkipaikalta. Myynnissä askartelutuotteita ja herkullisia kotileivonnaisia. Tervetuloa!

LC Kellokoski/Annat

Aikaisempia kirjoituksia

LC Kellokoski/Annat

LC Kellokoski/Annat on osa kansainvälistä Lions-järjestöä. Lions- toiminta on maailmanlaajuista vapaaehtoista, luotettavaa palvelutyötä niin kansainvälisellä kuin paikallisella tasolla. Naisklubi Annat toimii pääosin Tuusulan Kellokosken kylän alueella.
Suurin osa auttamistyöstä kohdistuu kellokoskelaisten lasten, nuorten ja vanhusten elämän tukemiseen ja auttamiseen erilaisilla palveluaktiviteeteilla ja varainkeräysprojekteilla.

Lisätietoja  : www.e-clubhouse.org/sites/kellokoskiannat

Uusimmat mielipiteet