Cavalier - Tanssikanava

Cavalierin seniorit kisaamassa Porissa

Seniori 3 B-A latinalaistanssit

Antti Liimatta

Porilainen tanssiurheiluseura Oikea Rytmi isännöi sunnuntaina 18.11.2018 järjestettyjä aluekilpailuja. Tällä kertaa Cavalieria edustivat seuran senioriparit.

Pekka Kaukonummi ja Tarja Lukkarinen tanssivat Seniori 3 ikäsarjan C-luokan lattareissa pronssille. Vain yksi sijalukupiste erotti parin hopeatilasta.

Yhdistetyssä seniori 3:n B-A taitoluokan vakiotansseissa pitkän voittoputken C-luokassa tanssineet Antti Liimatta ja Seija Honkalampi ylsivät ensimmäisessä B-taitoluokan kisassaan hienosti sijalle 4. Timo Savolainen ja Eija Mykkänen sijoittuivat 8:nneksi.

Saman ikä- ja taitoluokan latinalaistansseissa tanssineet kaikki Cavalierin 3 paria ylsivät semifinaalin kautta finaaliin. Parhaiten onnistuivat Kari Leminen ja Maarit Vappula voittamalla pronssiset pokaalit. Markku ja Päivi Pyykkölä sijoittuivat 5:nneksi ja Timo Savolainen ja Eija Mykkänen 6:nneksi.

 

www.cavalier.fi  

-v-

Cavalier - Tanssikanava

Aikaisempia kirjoituksia

Cavalier - Tanssikanava

Tanssiurheiluseura Cavalier ry. on järvenpääläinen 20.1. 1982 perustettu tanssiurheiluseura, joka sai Nuori Suomi-sinetin vuonna 2009. Seura tarjoaa erilaisia tanssiharrastuksia kaikenikäisille.
Päälajimme on kilpatanssi, mutta paritanssien saloihin voi tutustua lavatanssitunneilla sekä erilaisilla teemakursseilla.

Latino Show tarjoaa vauhdikasta menoa ja kunnon kohotusta lattarimusiikin tahdissa fiilistellen ilman paria. Latino show tarjoaa myös kilpailumahdollisuuden, seurassamme on tällä hetkellä jo viisi kilpailevaa ryhmää! BailatinoSenior liikuttaa varttuneempia tanssijoita ja lastentansseja tytöille ja pojille löytyy eri ikäryhmistä: NaperoTanssi ja TenavaTanssi.

Kilpatansseja ovat vakiotanssit: hidas valssi, tango, wieninvalssi, foxtrot ja quickstep sekä latinalaiset tanssit: samba, cha-cha, rumba, paso doble ja jive. Kilpatanssin voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa!
Cavalierin kilpatanssijat ovat menestyneet loistavasti aina. Seurassa on useita huipputason yleisen- ja senioriluokan pareja sekä monia tähtiainesta olevia lapsi- ja nuorisopareja!

Tervetuloa tanssimaan hyvässä seurassa!

Uusimmat mielipiteet