Karma ry

Joulukorit tulevat taas!

Karman joulukorit tulevat taas!

Niko Hill

Karma Ry jakaa tänäkin vuonna joulukoreja niitä kaipaaville ilmiantojen perusteella. Ilmiannot tapahtuvat anonyymisti nettisivujemme kautta ja tarkoituksena on tuoda joulutunnelmaa esim. yksinäisille vanhuksille, vähävaraisille ja muille sitä kaipaaville. Korit jaetaan ja rakennetaan saatujen kuvausten perusteella jotta sisältö olisi saajalle mahdollisimman mieluinen ja korit toimitetaan mahdollisuuksien mukaan jopa kotiovelle asti. Korien täytteeksi yhdistys kaipaa esim. suklaata ja muita makeisia, villasukkia, kynttilöitä, leffalippuja, lahjakortteja, glögiä, kahvia, teetä tai mitä tahansa mistä voisi olla iloa saajalle. Osa saaduista lahjoituksista saattaa mennä käyttöön jo vanhusten joululounaan aikana. Lounaalla vieraileville vanhuksille järjestetään veloituksettomat arpajaiset, joista voi voittaa itselleen pientä kotiinviemistä.

Pientä sponsorointia vastaan yhdistys jakaa julkisia kiitoksia kanavillaan joten mikäli juuri sinulla tai yritykselläsi on mahdollisuutta auttaa, ota meihin yhteyttä esim. tämän sivun kautta. Kiitos!

 

Ilmiantoja voit jättää täällä!

 

Lisää tietoa toiminnastamme nettisivuilla sekä Facebookissa.

www.sinullaonmerkitysta.fi

www.facebook.com/keravankarma

Karma ry

Aikaisempia kirjoituksia

Karma ry

Karma Ry on vuonna 2016 perustettu keravalainen rekisteröity yhdistys, jonka päämääränä on kerätä varoja yhdistykselle ja käyttää niitä yhteisen hyvän edistämiseksi parhaaksi katsomallamme tavalla, kuitenkin niin että pääkohteena ovat ensisijaisesti nuoret sekä vanhukset.

Yhdistyksen visiona on vakiinnuttaa asema tietynlaisena toimijana vanhusten- sekä nuorten hyväksi lähialueella ja täten pyörittää toimintaa mahdollisimman tehokkaasti pienin kustannuksin, mutta kuitenkin siten että toiminnasta saadaan mahdollisimman suuri hyöty.

Yhdessä teemme yhteistä hyvää.

Uusimmat mielipiteet