Karma ry

Karma Ry järjestää jälleen joululounaan vanhuksille

Karma Ry:n puheenjohtaja Niko Hill esittelemässä tapahtuman mainosta.

Niko Hill

Karma Ry järjestää jälleen perinteisen vanhusten joululounaan yhteistyössä Keravan Talkoorenkaan kanssa. Tapahtumalla on pitkät perinteet ja vielä suhteellisen tuore yhdistys on toiminut tapahtuman pääjärjestäjänä vuodesta 2016 lähtien. Yhdistys aikoo jatkaa perinnettä niin kauan kuin mahdollista.

 

Tapahtumaa oli alun perin ideoimassa mm. Keravalainen Tarja Tuomi joka on ollut monessa mukana. ”Muistaakseni ensimmäinen tapahtuma oli 2013 ja ideana oli ja on, tarjota yksinäisille ikä-ihmisille lämmin, perinteitä kunnioittava joulujuhla, perinteisine jouluruokineen ja -lauluineen - nostalgiamatka lapsuuden jouluihin. Hyvin moni, yksin asuva ikäihminen on, surullista kyllä, yksin myös talven suurimman juhlan aikana. Niinpä ideoimme tämän tapahtuman, yhtenä monista, lieventämään ikäihmisten yksinäisyyttä ja sen myötä poistamaan, mahdollista syrjäytymistä.” Tuomi kertoo.

 

Tapahtuma on kestoltaan noin kaksi tuntia ja sen aikana vanhuksille tarjotaan perinteinen jouluateria sisältäen jälkiruoat & kahvit. Ruokaa jaetaan myös mukaan, mikäli osallistujat sitä haluavat ja näin hävikkiä ei juurikaan synny. Ruokailun lisäksi tapahtumassa on mukana elävää musiikkia, sekä perinteinen jouluarvonta. Tapahtuman yhteistyökumppanina Talkoorenkaan lisäksi toimii myös mm. Automies-palvelu, joka tarvittaessa kuljettaa vanhuksia itse tapahtumaan ja sieltä takaisin kotiin.

 

”Pyritään järjestämään tapahtuma joka vuosi perinteitä kunnioittaen ja edellisten vuosien palautteita kuunnellen. Tapahtumaa ei olisi mahdollista toteuttaa ilman ulkopuolisia tukijoita, joita onneksi tänäkin vuonna on muutamia ilmestynyt. Paikallinen Hinauspalvelu Kuusi tuki rahallisesti loppuvuoden toimintaamme ja tämän ansiosta saadaan suunnitelmat lounaan ja joulukorien jakamisen suhteen toteutettua toivotulla tavalla” Karma Ry:n puheenjohtajana toimiva Niko Hill kertoo ja kiittelee. Hill haluaa myös katkaista huhuilta siivet ja toteaa että esim. Keravan kaupunki ei osta palvelua yhdistykseltä vaan tapahtuma toteutetaan puhtaasti yhdistyksen varoilla, sekä talkoolaisten ja yksittäisien tukijoiden avustuksella.

 

”Hommaa on todella paljon mutta kyllä se fiilis onnistuneen tapahtuman jälkeen palkitsee, toivottavasti voimme jatkaa tätä perinnettä vielä vuosia” Hill lisää.

 

Tapahtuma on osallistujille ilmainen ja järjestetään Tiistaina 11.12.2018 klo 11:00 - 13:00 Talkoorenkaalla osoitteessa Aleksis Kiven Tie 19, Kerava. Ilmoittautumiset 08.12.2018 mennessä numeroon 045 879 96 66.

 

Joululounaan lisäksi Karma Ry jakaa tänäkin vuonna joulukoreja niitä tarvitseville saatujen ilmiantojen perusteella.

 

Lisää tietoa toiminnastamme nettisivuilla sekä Facebookissa.

www.sinullaonmerkitysta.fi

www.facebook.com/keravankarma

 

Karma ry

Aikaisempia kirjoituksia

Karma ry

Karma Ry on vuonna 2016 perustettu keravalainen rekisteröity yhdistys, jonka päämääränä on kerätä varoja yhdistykselle ja käyttää niitä yhteisen hyvän edistämiseksi parhaaksi katsomallamme tavalla, kuitenkin niin että pääkohteena ovat ensisijaisesti nuoret sekä vanhukset.

Yhdistyksen visiona on vakiinnuttaa asema tietynlaisena toimijana vanhusten- sekä nuorten hyväksi lähialueella ja täten pyörittää toimintaa mahdollisimman tehokkaasti pienin kustannuksin, mutta kuitenkin siten että toiminnasta saadaan mahdollisimman suuri hyöty.

Yhdessä teemme yhteistä hyvää.

Uusimmat mielipiteet