Cavalier - Tanssikanava

Cavalierin pareilla menestyksekäs syyskauden päätöskilpailu

Petteri ja Taru Sen 2 D kultaa

Antti Liimatta

Syyskauden viimeiset valtakunnalliset tanssiurheilukilpailut tanssittiin lauantaina Mikkelissä. Cavalierin juniorit ja seniorit ottivat kisoissa kolme kultamitalisijaa.

Junioreiden 1 C luokan latinalaistansseissa Atte Lipsonen ja Katariina Kauppila tanssivat kultaa. Pari oli ykkönen myös juniori 2 B luokan vakioissa.

Ensimmäisiin seniori 2 D luokan vakiotanssikilpailuihinsa osallistuneet Petteri Saxberg ja Taru Seuna aloittivat uudessa luokassaan kerrassaan mainiosti voittamalla valssia lukuun ottamatta muut tanssit. Näin ollen he saivat ansaitusti kultamitalit kaulaansa.

Kilpailuiden pääluokkina tanssittiin yleisen ja senioriluokkien Cup-kilpailuiden päätöskilpailut.

Senioreiden 2 A-C luokan latinalaistansseissa Pasi ja Leena Jalonen tanssivat semifinaalissa sijalle 10.

Seniori 3 A-C luokan vakioissa Antti Liimatta ja Seija Honkalampi sijoittuivat 9:nneksi ja Timo Savolainen ja Eija Mykkänen sijalle 19.

Saman luokan lattareissa Markku ja Päivi Pyykkölä olivat lähellä finaalipaikka sijoittuen 7:nneksi. Timo Savolainen ja Eija Mykkänen olivat sijalla 14.

 

Cavalierin syyskausi lähenee päätöstään. Kevätkauden ryhmiin ilmoittautumiset avautuvat lähiaikoina. Tervetuloa tanssimaan!

www.cavalier.fi

https://www.facebook.com/tanssiurheiluseuracavalier/

 

-v-

Cavalier - Tanssikanava

Aikaisempia kirjoituksia

Cavalier - Tanssikanava

Tanssiurheiluseura Cavalier ry. on järvenpääläinen 20.1. 1982 perustettu tanssiurheiluseura, joka sai Nuori Suomi-sinetin vuonna 2009. Seura tarjoaa erilaisia tanssiharrastuksia kaikenikäisille.
Päälajimme on kilpatanssi, mutta paritanssien saloihin voi tutustua lavatanssitunneilla sekä erilaisilla teemakursseilla.

Latino Show tarjoaa vauhdikasta menoa ja kunnon kohotusta lattarimusiikin tahdissa fiilistellen ilman paria. Latino show tarjoaa myös kilpailumahdollisuuden, seurassamme on tällä hetkellä jo viisi kilpailevaa ryhmää! BailatinoSenior liikuttaa varttuneempia tanssijoita ja lastentansseja tytöille ja pojille löytyy eri ikäryhmistä: NaperoTanssi ja TenavaTanssi.

Kilpatansseja ovat vakiotanssit: hidas valssi, tango, wieninvalssi, foxtrot ja quickstep sekä latinalaiset tanssit: samba, cha-cha, rumba, paso doble ja jive. Kilpatanssin voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa!
Cavalierin kilpatanssijat ovat menestyneet loistavasti aina. Seurassa on useita huipputason yleisen- ja senioriluokan pareja sekä monia tähtiainesta olevia lapsi- ja nuorisopareja!

Tervetuloa tanssimaan hyvässä seurassa!

Uusimmat mielipiteet