Karma ry

Vanhuksien joulu saapui jälleen etuajassa

Karma Ry:n joulutiimi onnistuneen lounaan jälkeen.

Niko Hill

Karma Ry järjesti jälleen perinteisen vanhusten joululounaan Keravan Talkoorenkaalla. Tapahtuma onnistui odotusten mukaisesti ja paikalle saapui melkein kuusikymmentä vanhusta. Joululounaan aikana vieraille tarjoiltiin kattava jouluateria jälkiruokineen, elävää musiikkia, runo, pieniä puheita sekä jouluarvonta. Tilaisuus oli osallistujille maksuton.

 

"Kaikki meni suunnitelmien mukaan vaikka aina pientä säätöä mahtuu mukaan, kävijät lähtivät tyytyväisinä ja palaute oli pelkästään positiivista. Tapahtuma vaatii paljon työtä ja lukuisia kumppaneita joita ilman tapahtumaa ei olisi mahdollista järjestää, suuri kiitos kaikille mukana olleille ja avustaneille" yhdistyksen puheenjohtaja Niko Hill toteaa.

 

Tapahtuma toteutettiin talkoovoimin puhtaasti hyväntekeväisyytenä. Tavoitteena on jatkaa perinnettä niin kauan kuin mahdollista ja tarjota ikäihmisille joulutunnelmaa jatkossakin. Tapahtuman lopuksi vieraat saivat vielä mukaansa pussin jossa kotiinviemisiä sekä kotimatkan turvallisuutta parantava heijastin. 

 

Vuoden loppuun mahtuu vielä joulukorit joita yhdistys toimittaa veloituksetta esim. yksinäisille vanhuksille sekä vähävaraisille perheille saatujen ilmiantojen perusteella. Tämän jälkeen Karma Ry lähtee pienelle lomalle ja palaa jälleen alkuvuodesta.

 

Yhdistys haluaa kiittää seuraavia tahoja tapahtuman onnistumisesta: Hinauspalvelu Kuusi (Pääsponsori), Jasmin Antolasalo & Kanniston Leipomo, Keravan Citymarket, Kokkikartano, Tero Heimonen, Tuula Pöysti, Tuko, Suomen Astiapalvelu Oy, Data Group Tuusula, Hilton Airport Blue Energy, Automies-palvelu, Tarja Orlow & Talkoorengas, Tarja Tuomi, Alocon-Yhtymä Oy, Arto Teppo, Keravan Seurakunta sekä kaikki yhdistyksen toimintaa tukeneet tukijäsenet, talkoolaiset, avustajat sekä jokainen joka on millään tavalla ollut osallisena, kiitos!

 

 

 

Karma ry

Aikaisempia kirjoituksia

Karma ry

Karma Ry on vuonna 2016 perustettu keravalainen rekisteröity yhdistys, jonka päämääränä on kerätä varoja yhdistykselle ja käyttää niitä yhteisen hyvän edistämiseksi parhaaksi katsomallamme tavalla, kuitenkin niin että pääkohteena ovat ensisijaisesti nuoret sekä vanhukset.

Yhdistyksen visiona on vakiinnuttaa asema tietynlaisena toimijana vanhusten- sekä nuorten hyväksi lähialueella ja täten pyörittää toimintaa mahdollisimman tehokkaasti pienin kustannuksin, mutta kuitenkin siten että toiminnasta saadaan mahdollisimman suuri hyöty.

Yhdessä teemme yhteistä hyvää.

Uusimmat mielipiteet