Tuusulan Mieslaulajat

Tuusulan Mieslaulajilla Kilisee kilisee...

Tuusulan Mieslaulajat päättää 50-vuotisjuhlavuotensa esiintymiset Krapin Pajan joulukonsertissaan  keskiviikkona 19.12. klo 19. Konsertissa kuoro ilakoi joululaulujen lisäksi talveen sopivilla lauluilla, onhan pitkästä aikaa odotettavissa valkea joulu Keski-Uudellemaallekin. Ohjelmassa on mm. On rankkaa olla tonttu, La Cumparsitan joulumietteitä ja Lunta saa tuiskuttaa. Joulun tunnelma säilyy kuitenkin tuttujen laulujen myötä. Perinteisempää valikoimaa edustavat Sibeliuksen Jo joutuu ilta ja En etsi valtaa loistoa. Halosen Sydämeeni joulun teen ja Häggqvistin Taivas sylissäni ovat uudempaa mutta jo monelle rakkaaksi tullutta joulumusiikkia. Ulkomaisesta joululaulannasta mukana ovat Woodin Ding dong Merrily on high ja Gruberin Stille Nacht. Ja tietenkin paljon muuta. Konsertin päättää Adamin iki-ihana Oi Jouluyö.

Kuoron lisäksi ja kuoron kanssa solisteina laulavat Taina Piira ja Pekka Laakso. Lauluyhtye Tonus tuo ohjelmaan omat mausteensa kappaleilla Jouluaattona sekä Tontut ja porsat. Tonusta johtaa Rainer Korko. Kuoroa johtaa Taina Piira ja pianon ääressä kuullaan Janne Hovia.

Krapin Pajan konserttiin lippu maksaa 15 €. Lipun voi hankkia ennakkoon joko Krapin Pajan nettisivuilta (https://verkkokauppa.krapi.fi/liput-pajaan.htmltai Krapin hotellin palvelutiskiltä.

Tuusulan Mieslaulajat

Aikaisempia kirjoituksia

Tuusulan Mieslaulajat

Tuusulan Mieslaulajat ry on vuonna 1968 perustettu kuoro, joka haluaa tarjota kaikille laulamisesta pitäville miehille mahdollisuuden hauskaan ja kehittävään harrastukseen.

Kuoron ohjelmisto käsittää musiikkia perinteisestä mieskuorolaulusta uudempaan keskiuusimaalaiseen kevyeen musiikkiin.

Uusimmat mielipiteet