Cavalier - Tanssikanava

Rohkeasti huumorilla!

Kunniakirja rohkeudesta!

Näin olivat tuomarit kirjanneet Cavalierin Cavaljerosien kunniakirjaan lauantaina Espoossa järjestetyssä Latino Show tanssien 3:nnessa osakilpailussa. 6-miehinen ryhmämme sijoittui aikuiset 3 -sarjassa toiseksi varmalla Tero Laakson ohjaamalla esityksellä ”Latin cowboys”, joka sai jälleen yleisön hymyilemään suupielet korviin asti.

Pienryhmä aikuiset 2 luokassa Cavalieria edustivat Latin Zapatos teoksellaan ”Teatime!”  Ryhmä karsiutui niukasti finaalista, mutta tuomariston mielestä esityksen ansiona oli kunniakirjaankin kirjattuna "Hyvät tunnelmat!".

Erityisryhmien sarjassa Cavalierin ja tanssikoulu Keton yhteinen ryhmä Hyvät tyypit sijoittui niin ikään toiseksi teoksellaan ”I like to move it”. Ryhmää ohjaa Tero Laakso.

Lasten pienryhmäluokassa Latin Stars, ohjaajanaan Maria Kangasaho, sijoittui teoksellaan ”Football fans” neljänneksi.

Junioreiden duo Bellas teoksellaan ”Internal flame” sijoittui 7:nneksi.

Junioreiden pienryhmä Cavalier Sisters oli esityksellään ”Mannekiinit karkuteillä” niin ikään 7.  

Vakio- ja latinalaistanssien puolella kevään kisakausi avattiin sunnuntaina Tampereella missä järjestettiin aluekilpailut E-D luokille kaikissa ikäsarjoissa. Cavalieristä kisaamaan matkasi kaksi paria ja kummallakin oli mitalit kotiin tuomisina. Senioreiden 2 D luokan vakiotansseissa Pertti Aravirta ja Kati Snellman ottivat komeasti kauden avausvoiton. Pari voitti kolme tanssia ja jakoi voiton Foxtrotissa. Seniori 3 E luokassa Mika ja Kristiina Vanhanen tanssivat vakioissa hopealle ja lattareissa sijoitus oli 6.

 

Cavalierin tanssiryhmät ovat juuri aloittaneet tai aloittamassa, joten mukaan ryhmiin ehtii vielä mainiosti. Voit käydä missä tahansa ryhmässä kokeilemassa veloituksetta, joten rohkeasti vaan mukaan. Aikataulut ja ryhmiin ilmoittautumisohjeet löytyvät kotisivuiltamme www.cavalier.fi

 

Tervetuloa tanssin pariin!

Cavalier - Tanssikanava

Aikaisempia kirjoituksia

Cavalier - Tanssikanava

Tanssiurheiluseura Cavalier ry. on järvenpääläinen 20.1. 1982 perustettu tanssiurheiluseura, joka sai Nuori Suomi-sinetin vuonna 2009. Seura tarjoaa erilaisia tanssiharrastuksia kaikenikäisille.
Päälajimme on kilpatanssi, mutta paritanssien saloihin voi tutustua lavatanssitunneilla sekä erilaisilla teemakursseilla.

Latino Show tarjoaa vauhdikasta menoa ja kunnon kohotusta lattarimusiikin tahdissa fiilistellen ilman paria. Latino show tarjoaa myös kilpailumahdollisuuden, seurassamme on tällä hetkellä jo viisi kilpailevaa ryhmää! BailatinoSenior liikuttaa varttuneempia tanssijoita ja lastentansseja tytöille ja pojille löytyy eri ikäryhmistä: NaperoTanssi ja TenavaTanssi.

Kilpatansseja ovat vakiotanssit: hidas valssi, tango, wieninvalssi, foxtrot ja quickstep sekä latinalaiset tanssit: samba, cha-cha, rumba, paso doble ja jive. Kilpatanssin voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa!
Cavalierin kilpatanssijat ovat menestyneet loistavasti aina. Seurassa on useita huipputason yleisen- ja senioriluokan pareja sekä monia tähtiainesta olevia lapsi- ja nuorisopareja!

Tervetuloa tanssimaan hyvässä seurassa!

Uusimmat mielipiteet