Cavalier - Tanssikanava

Jimi ja Veera – Tulevaisuuden pari

Jimi ja Veera, Tulevaisuuden pari 2019 

Tero Laakso

Helsinkiläinen tanssiurheiluseura Dance World järjesti tämän vuoden ensimmäiset Senior Cup tanssikilpailut osana seuran 25-vuotista taivalta. Cavalierin parit olivat jälleen mukana laajalla joukolla lapsista senioreihin tässä vuosittain järjestettävässä Dance World Cup -nimeä kantavassa kilpailussa, jossa on jaossa myös kolme vuosittaista Dance World Trophy kiertopalkintoa. Yksi niistä on Tulevaisuuden pari Trophy, joka jaetaan vuosittain kannustukseksi parille, joka pyrkii kansainväliselle huipulle. Tänä vuonna sen sai Cavalierin Lapsi 2 C luokassa tanssivat Jimi Eskelinen ja Veera Laakso, jotka kävivät juuri viikko sitten tanssimassa Pietarissa. Nyt he tanssivat selvään voittoon vakioissa. Lattareissa kisa oli erittäin tiukka, mutta voitto kanssakilpailijoista irtosi yhdellä sijalukupisteellä.

Junioreiden 1 C luokassa Eeli Ilvonen ja Jenniina Virtanen ylsivät tiukassa kisassa pronssimitaleille sekä vakioissa että lattareissa.

Pasi ja Leena Jalonen, jotka normaalisti tanssivat Seniori 2 -luokassa, osallistuivat tällä kertaa yhtä ikäluokkaa nuorempien kisaan. Pari sijoittui neljänneksi saaden näin luokkanousuun tarvittavat pisteet täyteen.

Seniori 2 C-A luokassa tanssittiin Cup -pisteistä. Cavalieristä oli mukana kaksi paria erinomaisilla tuloksilla. Vakiotansseissa tuli kaksoisvoitto. Jukka ja Heli Väisänen saivat kultaiset mitalit voittamalla kaikki viisi tanssia. Hienosti hopealle ylsivät Cavalierin uusi pari Sampsa ja Katja Lindberg. Tango ja quickstep olivat heidän vahvimmat tanssinsa. Mitalisade jatkui myös lattareissa. Jukka ja Heli tanssivat hopealle. Paso doblessa pari oli ykkössijalla. Sampsa ja Katja saivat pronssiset mitalit. Cha-cha oli heidän paras tanssinsa.

Seniori 3 C-A Cupin vakioissa oli tanssimassa peräti 22 paria. Antti Liimatta ja Seija Honkalampi ylsivät hienosti semi-finaaliin sijalle 9. Latterissa Markku ja Päivi Pyykkölä nousivat myös semi-finaaliin sijalle 8.

Seniori 4 C-A Cupissa koettiin suuria ilon ja yllätyksen riemuhetkiä. Juuri tähän ikäsarjaan siirtynyt, mutta vielä B-luokassa tanssiva ja ahkerana harjoittelijana tunnettu pari Timo Savolainen ja Eija Mykkänen otti lattareissa selkeän voiton. Jiveä lukuun ottamatta he voittivat kaikki muut tanssit. Pari tanssi myös vakioissa finaaliin sijalle 5. Samassa luokassa kilpailutauolta kisalattioille palanneet Vesa ja Aila Mikkolainen olivat lattareissa sijalla 4 ja vakioissa sijalla 6.

-v-

www.cavalier.fi 

 

Cavalier - Tanssikanava

Aikaisempia kirjoituksia

Cavalier - Tanssikanava

Tanssiurheiluseura Cavalier ry. on järvenpääläinen 20.1. 1982 perustettu tanssiurheiluseura, joka sai Nuori Suomi-sinetin vuonna 2009. Seura tarjoaa erilaisia tanssiharrastuksia kaikenikäisille.
Päälajimme on kilpatanssi, mutta paritanssien saloihin voi tutustua lavatanssitunneilla sekä erilaisilla teemakursseilla.

Latino Show tarjoaa vauhdikasta menoa ja kunnon kohotusta lattarimusiikin tahdissa fiilistellen ilman paria. Latino show tarjoaa myös kilpailumahdollisuuden, seurassamme on tällä hetkellä jo viisi kilpailevaa ryhmää! BailatinoSenior liikuttaa varttuneempia tanssijoita ja lastentansseja tytöille ja pojille löytyy eri ikäryhmistä: NaperoTanssi ja TenavaTanssi.

Kilpatansseja ovat vakiotanssit: hidas valssi, tango, wieninvalssi, foxtrot ja quickstep sekä latinalaiset tanssit: samba, cha-cha, rumba, paso doble ja jive. Kilpatanssin voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa!
Cavalierin kilpatanssijat ovat menestyneet loistavasti aina. Seurassa on useita huipputason yleisen- ja senioriluokan pareja sekä monia tähtiainesta olevia lapsi- ja nuorisopareja!

Tervetuloa tanssimaan hyvässä seurassa!

Uusimmat mielipiteet