Cavalier - Tanssikanava

Cavalierin parit Salossa mitalivauhdissa

Timo Savolainen ja Eija Mykkänen, Seniori 4 B-A latin 1., Vesa ja Aila Mikkolainen 2.

Tanssiurheiluseura Swivel Salosta järjesti lauantaina valtakunnalliset tanssikilpailut Perniön liikuntahallilla. Juuri sopivasti luistava lattia, hieno musiikki ja tunnelma siivittivät jälleen runsaslukuisesti kisaamaan lähteneet Cavalierin parit mitalisijoille.

Seniori 4 B-A luokan lattareissa Timo Savolainen ja Eija Mykkänen jatkoivat hienosti alkanutta kultamitaliputkeaan eli ottivat toisen voiton peräjälkeen. Vesa ja Aila Mikkolainen varmistivat hopeatilallaan Cavalierille kaksoisvoiton yhden sijalukupisteen erolla.

Vakioissa Vesa ja Aila olivat neljänsiä, pronssitila jäi yhden sijalukupisteen päähän. Timo ja Eija sijoittuivat viidenneksi.

Seniori 3 B-A vakioissa Antti Liimatta ja Seija Honkalampi ylsivät myös semifinaalin kautta podiumille sijoittuen pronssille.

Seniori 3 C luokassa käytiin tasainen kilpailu, jossa Samban ja Jiven voittaneet Pekka Kaukonummi ja Tarja Lukkarinen sijoittuivat lopulta toiseksi. Eroa voittajaan jäi vain kaksi sijalukupistettä.

Seniori 2 C luokan parimme Jari Virtanen ja Meriitta Kyötikki-Virtanen palasivat pienen jännityksen kera yli puolen vuoden pituiselta kisatauolta jälleen parketeille. Vakioissa tuli heti komeasti pronssia. Lattareissa sijoitus vielä parani eli hopeamitalit ripustettiin kaulalle. Syystäkin nähtiin parin kasvoilla riemukkaan iloiset ilmeet.

Juniori 1 C luokassa Eeli Ilvonen ja Jenniina Virtanen ylsivät semifinaalin kautta vakioissa pronssimitaleille. Lattareissa pari jäi niukasti finaalipaikasta sijoittuen 7:nneksi.

Cavalierin parien menestyksekkään päivän päätteeksi Lapsi 2 C luokassa tanssivat Jimi Eskelinen ja Veera Laakso saivat vakioissa pronssia ja lattareissa hopeaa.

Kaiken kaikkiaan hieno kisapäivä jälleen Cavalierin pareilla – kaikki mitaleilla.

Hienosti meni pareillamme myös viikko sitten Habanera ry:n järjestämissä kilpailuissa Helsingissä.

Seniori 3 E lattareissa Mika ja Kristiina Vanhanen sijoittuivat 4:nneksi vain yhden sijalukupisteen päähän pronssitilasta. Saman sarjan vakioissa jaettiin podiumsijat yhden sijalukupisteen eroilla. Mika ja Kristiina sijoittuivat hienosti pronssille ollen valssissa ja quick stepissä kakkosia.  

Senior 2 D vakioissa vain kaksi sijalukupistettä erottivat Petteri Saxbergin ja Taru Seunan ykköstilalta. Hopeamitalit tulivat mm. voittamalla tangon ja foxin.

Samana viikonloppuna tanssittiin Ilmajoella latinalaistanssien Suomenmestaruuksista. Juniori 2 Avoin luokassa Atte Lipsonen ja Katariina Kauppila ylsivät kovassa joukossa upeasti semifinaaliin sijalle 11-12. Champion luokassa tanssivat Anttoni Kananen ja Henna-Riikka Nurmi olivat sijalla 19-24.

-v-

Cavalier - Tanssikanava

Aikaisempia kirjoituksia

Cavalier - Tanssikanava

Tanssiurheiluseura Cavalier ry. on järvenpääläinen 20.1. 1982 perustettu tanssiurheiluseura, joka sai Nuori Suomi-sinetin vuonna 2009. Seura tarjoaa erilaisia tanssiharrastuksia kaikenikäisille.
Päälajimme on kilpatanssi, mutta paritanssien saloihin voi tutustua lavatanssitunneilla sekä erilaisilla teemakursseilla.

Latino Show tarjoaa vauhdikasta menoa ja kunnon kohotusta lattarimusiikin tahdissa fiilistellen ilman paria. Latino show tarjoaa myös kilpailumahdollisuuden, seurassamme on tällä hetkellä jo viisi kilpailevaa ryhmää! BailatinoSenior liikuttaa varttuneempia tanssijoita ja lastentansseja tytöille ja pojille löytyy eri ikäryhmistä: NaperoTanssi ja TenavaTanssi.

Kilpatansseja ovat vakiotanssit: hidas valssi, tango, wieninvalssi, foxtrot ja quickstep sekä latinalaiset tanssit: samba, cha-cha, rumba, paso doble ja jive. Kilpatanssin voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa!
Cavalierin kilpatanssijat ovat menestyneet loistavasti aina. Seurassa on useita huipputason yleisen- ja senioriluokan pareja sekä monia tähtiainesta olevia lapsi- ja nuorisopareja!

Tervetuloa tanssimaan hyvässä seurassa!

Uusimmat mielipiteet