Voimailuseura Bodonos Judo Team

Bodonokselle kultaa ja hopeaa judon nuorten SM  kilpailuista Iisalmesta.

Janne Nyman

Kisojen ensikertalainen Otso-Antero Järvinen aloitti mitalijahdin upeasti, hän heitteli vastustajat jalka- ja lonkkaheitoilla edeten finaaliin. Tiukan finaalin jälkeen hopea kaulaan. Joel Nyman päätti finaalinsa upealla lonkkamakikomilla, ippon ja mestaruus. Valtteri Olin esitti jälleen monipuolista heittomyllyä ja jauhoi vastustajat nopeasti matkalla finaaliin. Finaalista tuli tiukka taisto Meidokanin vanhan kilpakumppanin kanssa. Lopulta hopeaa Valtterille. Lisäksi Daniela Österlund otteli tytöissä ja Joel vielä U21 raskaissa miehissä. Tällä kertaa otteet eivät riittäneet mitaleille. Bodonoksen nuorilta loistavat kisat, seurataulukossa 8. Sija.

Voimailuseura Bodonos Judo Team

Aikaisempia kirjoituksia

Voimailuseura Bodonos Judo Team

Voimailuseura Bodonos on Keravalla toimiva vuonna 1971 perustettu painonnostoon ja judoon erikoistunut urheiluseura. Judon harrastajia meillä on tällä hetkellä noin 90. 

Judossa meillä on monentasoista toimintaa muksujudosta ja kuntoliikunnasta aina huippu-urheiluun saakka. Seuran kilpailutoiminta on aktiivista ja urheilijamme ovat saavuttaneet erinomaista menestystä kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Bodonos Judo Team harjoittelee Keravan keskustassa Eerontien budosalilla.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme.

www.bodonos.fi/judo

Uusimmat mielipiteet