Keski-Uusimaa-rastit

Keski-Uusimaa -rastit torstaina 11.4.2019

Kauden toiset Keski-Uusimaa rastit pidetään Palon isännöimänä Wärtsilän-Nummenkylän maastossa. Ratavaihtoehdot  ovat klassiset 7 km, 5 km, 3 km ja 1,5 km. Järjestelyt ovat muutoinkin Keskareiden vakiokaavan mukaiset. Metsään voi lähteä klo 16.30-19.00 välillä.

Tapahtumakeskus on Valmetin ja Lujabetonin tehdasalueen parkkipaikalla osoitteessa Wärtsilänkatu 100, Järvenpää. Opastus alkaa Pohjoisväylän (tie 1456) ja Vähänummentien (tie 1452) risteyksestä. Koska kyseessä on normaali työpäivä, parkkipaikka vapautuu asteittain klo 16 jälkeen. Toivomuksena on, että autoilevat suunnistajat ottavat tämä huomioon aikataulusuunnitelmissaan.

Tapahtuman maasto on yhdistelmä monenlaisia maastotyyppejä metsämaastosta kortteliin. Korkeuserot ovat maltillisia siitäkin huolimatta, että rataväylät kulkevat Järvenpään korkeimman kohdan  84,4 m kautta. Radat sijoittuvat pääosin metsäkaistaleille, joissa on paljon polkuja. Kulkukelpoisuus vaihtelee kangasmaastosta hitaaseen ryteikköön. Vaihtelua lisää se, että peitteisillä metsäalueilla on vielä lunta, jäätä ja lammikoita. Näitä on pyritty minimoimaan, mutta asia kannattaa ottaa huomioon jalkineiden valinnassa. Lähipäivien sää vaikuttaa tilanteeseen merkittävästi. Em. tekijöistä johtuen kaikilla on radoilla normaalia enemmän rasteja.

Karttana on suunnistuskartta 1:10000. Sitä on päivitetty mm. tehdasalueen muutosten ja asuinalueiden muutosten vuoksi aivan viime päivinä. Tapahtuma tulostekartat ovat 7 km radalla mittakaavaltaan 1:10000 ja muilla 1:7500.

Karttojen hinnat: Aikuiset 7 €, alle 19 v. 3 €; Vuokra-emit 2 €

Maksuvälineiksi käyvät mm. käteinen, pankkikorttimaksu, Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Edenred -virikeseteli ja työnantajan oma seteli.

Mobiili- ja verkkomaksuista (Smartum Liikuntasaldo, Eazybreak ja ePassi) maksutosite paperitulosteena tai mobiililaitteen näytöllä.

Keski-Uusimaa-rastit

Aikaisempia kirjoituksia

Keski-Uusimaa-rastit

 

 

KLIKKAA tästä rastiohjelma 2019
kokonaisuudessaan (pdf)

Keski-Uusimaa-rastit on sanomalehti Keski-Uusimaan ja neljän sen levikkialueella toimivan urheiluseuran järjestämä kuntosuunnistussarja.

Näiltä sivuilta löydät ohjeet kevään, kesän ja alkusyksyn rastipaikoille.

 

Rastien tulokset 2019

 

Järjestävät seurat ovat:

Järvenpään Palo

Keravan Urheilijat

Sibbo Vargarna

Tuusulan Voima-Veikot

 

 

Kesän 2018 tulokset

Kesän 2017 tulokset

Kesän 2016 tulokset

Kesän 2015 tulokset

Kesän 2014 tulokset

Kesän 2013 tulokset

Kesän 2012 tulokset

Kesän 2011 tulokset

Uusimmat mielipiteet