Keski-Uusimaa-rastit

Keskarit Riihikalliossa – poikkeuksellisesti jo keskiviikkona 17.4.

TVV:n järjestämät kevään ensimmäiset Keski-Uusimaa-rastit pidetään Riihikallion maastossa. Ratavaihtoehdot ovat klassiset 7 km, 5 km, 3 km helppo ja vaikea sekä 1,5 km. Järjestelyt ovat muutoinkin Keskareiden vakiokaavan mukaiset. Metsään tai oikeammin kortteleille voi lähteä klo 16.30-19.00 välillä. Ratamestarina on Eero Saleva.

Tapahtumakeskus on Vanhalla Tuusulantiellä, osoite Firantie 1, Tuusula. Opastus alkaa Tuusulantien 45 ja Vanhan Tuusulantien risteyksestä. Suunnistusmaastoon päästään ja muutenkin Tuusulantien puolelta toiselle saa kulkea vain alikulkujen kautta.

Tapahtuman toteutetaan uudehkolla Riihikallion sprinttikartalla, jossa on metsämaastoa ja kortteleita. Korkeuserot ovat erittäin maltillisia. Vaihtelua lisää se, että peitteisillä metsäalueilla voi olla vielä lunta, jäätä ja lammikoita. Asia kannattaa ottaa huomioon jalkineiden valinnassa. Karttana on siis sprinttikartta 1:5000, jota on päivitetty vielä viime päivinä.

Karttojen hinnat ovat tutut: Aikuiset 7 €, alle 19 v. 3 €; Vuokra-emit 2 €

Maksuvälineiksi käyvät mm. käteinen, pankkikorttimaksu, Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Edenred -virikeseteli ja työnantajan oma seteli.

Mobiili- ja verkkomaksuista (Smartum Liikuntasaldo, Eazybreak ja ePassi) maksutosite paperitulosteena tai mobiililaitteen näytöllä.

Keski-Uusimaa-rastit

Aikaisempia kirjoituksia

Keski-Uusimaa-rastit

 

 

KLIKKAA tästä rastiohjelma 2019
kokonaisuudessaan (pdf)

Keski-Uusimaa-rastit on sanomalehti Keski-Uusimaan ja neljän sen levikkialueella toimivan urheiluseuran järjestämä kuntosuunnistussarja.

Näiltä sivuilta löydät ohjeet kevään, kesän ja alkusyksyn rastipaikoille.

 

Rastien tulokset 2019

 

Järjestävät seurat ovat:

Järvenpään Palo

Keravan Urheilijat

Sibbo Vargarna

Tuusulan Voima-Veikot

 

 

Kesän 2018 tulokset

Kesän 2017 tulokset

Kesän 2016 tulokset

Kesän 2015 tulokset

Kesän 2014 tulokset

Kesän 2013 tulokset

Kesän 2012 tulokset

Kesän 2011 tulokset

Uusimmat mielipiteet