Tuusulanjärvi Big band

Suomisoulin kummisetä Sami Saari pistää menoksi Tuusula Brassissa

Laulaja, säveltäjä, sanoittaja, sovittaja, kitaristi Sami Saari tunnetaan parhaiten hiteistään ”Ainutkertainen”, ”Sen luonteinen mies”, ”Mä teen oikein”, ”Onnen kyyneleet” ja ”Iisimmin”.

Tuusula Brass 2019
Suomisoulin kummisetä Sami Saari pistää menoksi Tuusula Brassissa

Laulaja, säveltäjä, sanoittaja, sovittaja, kitaristi Sami Saari tunnetaan parhaiten hiteistään ”Ainutkertainen”, ”Sen luonteinen mies”, ”Mä teen oikein”, ”Onnen kyyneleet” ja ”Iisimmin”. Saaren sooloura alkoi vuonna 1997 julkaistusta Do re mi -albumista ja yhteensä Saari on julkaissut kahdeksan sooloalbumia.

Sami Saari tunnetaan myös Veeti & The Velvets -lauluyhtyeestä. Muusikkona Sami Saari on soittanut muun muassa Kake Randelinin, Pave Maijasen ja Aki Sirkesalon yhtyeissä sekä Ali Alikosken johtamassa Ali & Rosvot -kokoonpanossa.

Omien levytystensä lisäksi Saari on vieraillut useiden artistien levyillä. Monipuolisena musiikin tekijänä Samia on nähty omien keikkojensa lisäksi mm. teatterien lavoilla ja Dallapen solistina. Lisäksi artistin yhteistuotannot rap –musiikin tekijöiden Cheekin ja Elastisen kanssa ovat pitäneet Samin koko kansan tietoisuudessa.

Sami Saaresta on käytetty nimityksiä ”Suomisoulin kuningas” ja ”Suomisoulin kummisetä”, mutta itse hän pitää itseään ”suomalaisen soulmusiikin pienviljelijäksi ja suurkuluttajaksi”.

Tuusula Brassissa Sami Saari nähdään Tuusulanjärvi Big Bandin vierailevana solistina.

Tuusula Brass on perinteinen Jazz&Brass tapahtuma, jota järjestää Tuusulanjärvi Big Band ry yhteistyössä Tuusulan Kulttuuripalveluiden, Krapihovin ja Krapin Pajan kanssa.

Mitä:                Tuusula Brass
Missä:              Krapin Paja, Rantakatu 2, Tuusula
Milloin:             Lauantai 15.6.2018 klo 18-22
Esiintyjät:       Teemu Viinikainen Trio, Sami Saari, Tünde Mäkäräinen, Tuula Krzywacki, Pauli Schukov, Lauluyhtye Green Dale Four, Tuusulanjärvi Big Band
Liput:               Ennakkoon Krapin verkkokaupasta tai Ticketmasterista
ticketmaster.fi 25 €. Liput ovelta 30 €     

Dinner ja yöpymispaketit Krapin verkkokaupasta https://verkkokauppa.krapi.fi/
krapinpaja.fi
krapi.fi

TJBB.fi
www.facebook.com/events/904882139682338/

Tuusulanjärvi Big band

Aikaisempia kirjoituksia

Tuusulanjärvi Big band

Uusimmat mielipiteet