Keski-Uusimaa-rastit

Keski-Uusimaa-rastit helatorstaina 30.5. Keravalla

Helatorstain Keski-Uusimaa-rastit suunnistetaan Ahjon ja Keinukallion maastossa. Maasto ja radat soveltuvat erinomaisesti kaikenkuntoisille ja myös vähemmän suunnistaneille.

Pysäköinti on Metoksen piha-alueella, josta siirrytään tapahtumakeskukseen Keupirtille. Järjestäjänä on Keravan Urheilijat.

Tarjolla on normaalia useampia ratavaihtoehtoja. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni löytäisi omalle suunnistustaidolle ja kunnolle sopivan radan. Aloittelijoille sopii 1,3 km ja 2,0 km polkuihin tukeutuvat radat. 3,5 km radasta on kaksi vaihtoehtoa. Lisäksi vaativammat 5,6 ja 7 km radat.

Kartan mittakaava on lyhyillä radoilla 1:7500.

Osallistumismaksu on seitsemän (7) euroa aikuisilta ja kolme (3) euroa alle 19 vuotiailta. Emit-kortin voi lainata kahdella (2) eurolla.

Maksuvälineinä käyvät vanhaan tapaan käteisen lisäksi paperiset liikuntasetelit sekä liikuntaseteleiden mobiili- ja verkkomaksut paperitulosteina tai mobiililaitteen näytöllä. Myös maksaminen pankkikortilla onnistuu. Tarkemmat tiedot uusista maksutavoista ovat rastien käsiohjelmassa ja KU-rastien verkkosivuilla (www. keski-uusimaa.fi/rastit ). Maksu on muistettava kohdistaa järjestävälle seuralle (Keravan Urheilijat / suunnistus).

Opastus pysäköintiin on vanhalta Lahdentien (140) ja Ahjontien liittymästä. Pysäköinti Metoksella, josta viitoitus Keupirtille (300 m).

Maastoon pääsee klo 16.30–19.00 välillä ja maali on auki klo 20.30 asti.

Muistakaa kirjautua emit-kortillanne tulospalvelussa ennen lähtöä ja ilmoittautua maalissa metsästä palanneeksi (myös ilman aikaa kontrollilipukkeella suunnistavat).

Tapahtuman pelastussuunnitelma on nähtävänä tapahtumapaikalla.

Ongelmatilanteissa voit soittaa numeroon 040-7443805.

Keski-Uusimaa-rastit

Aikaisempia kirjoituksia

Keski-Uusimaa-rastit

 

 

KLIKKAA tästä rastiohjelma 2019
kokonaisuudessaan (pdf)

Keski-Uusimaa-rastit on sanomalehti Keski-Uusimaan ja neljän sen levikkialueella toimivan urheiluseuran järjestämä kuntosuunnistussarja.

Näiltä sivuilta löydät ohjeet kevään, kesän ja alkusyksyn rastipaikoille.

 

Rastien tulokset 2019

 

Järjestävät seurat ovat:

Järvenpään Palo

Keravan Urheilijat

Sibbo Vargarna

Tuusulan Voima-Veikot

 

 

Kesän 2018 tulokset

Kesän 2017 tulokset

Kesän 2016 tulokset

Kesän 2015 tulokset

Kesän 2014 tulokset

Kesän 2013 tulokset

Kesän 2012 tulokset

Kesän 2011 tulokset

Uusimmat mielipiteet