Karma ry

Karma Ry järjestää nuorille toimintaa!

Niko Hill

Karma Ry järjestää jälleen ohjelmaa Tuusulan Lahelan Tertulla. Burgeriperjantaiksi nimetty tapahtuma pidetään Tertussa perjantaina 14.06.2019 klo 17:00 - 22:00. Nimensä mukaisesti tapahtumasta löytyy burgereita, eli hampurilaisia. Nuoret pääsevät niitä itselleen kasaamaan yhdistyksen toimittamista raaka-aineista. Kokkaamisen lisäksi paikalla on Dj joka soittelee musiikkia alkuillasta, ja esittelee laitteitaan niistä kiinnostuneille , paikalla on myös valokuvaaja Christian Pirskanen kertomassa valokuvaajan ammatista sekä paljon muuta!

 

Tapahtuman perusajatuksena on esitellä nuorille mielenkiintoisia harrastuksia sekä ammatteja vapaamuotoisesti, samalla kun otetaan rennosti, voidaan puhua myös haaveista ja nuorten tulevaisuudesta samalla antaen muutamia vinkkejä siitä mitä myöhemmin elämässä voisi tehdä vaikka työkseen. Kertoo yhdistyksen puheenjohtaja Niko Hill.

 

Yhdistys on järjestänyt paikalle ns. houkuttimeksi arvonnan jonka pääpalkintona on upouusi Playstation 4 500Gb!

 

 

Lisää tietoa toiminnastamme löydät alla olevista linkeistä:


www.sinullaonmerkitysta.fi
www.facebook.com/keravankarma

Karma ry

Aikaisempia kirjoituksia

Karma ry

Karma Ry on vuonna 2016 perustettu keravalainen rekisteröity yhdistys, jonka päämääränä on kerätä varoja yhdistykselle ja käyttää niitä yhteisen hyvän edistämiseksi parhaaksi katsomallamme tavalla, kuitenkin niin että pääkohteena ovat ensisijaisesti nuoret sekä vanhukset.

Yhdistyksen visiona on vakiinnuttaa asema tietynlaisena toimijana vanhusten- sekä nuorten hyväksi lähialueella ja täten pyörittää toimintaa mahdollisimman tehokkaasti pienin kustannuksin, mutta kuitenkin siten että toiminnasta saadaan mahdollisimman suuri hyöty.

Yhdessä teemme yhteistä hyvää.

Uusimmat mielipiteet