Keski-Uusimaa-rastit

Keski-Uusimaa-rastit Hyrylän varuskuta-alueen metsämailla 13.6.

Hyrylän varuskunnan maasto on varmasti jo varsin tuttu suurelle osalle Keski-Uusimaa-rastien ystävistä. Tätä vauhdikasta, polkurikasta ja yllättävänkin monipuolista maastoa ei voi hyvällä tahdollakaan kutsua viikonloppuna kilpailtavan Kangasala-Jukolan mallimaastoksi. Maaston anti Jukolaan onkin sen nopeudessa ja selkeydessä; radoilla pystyy pitämään vauhtia yllä ja näin valmistautumaan viikonlopun koitokseen niin fyysisesti kuin myös toivottavasti itseluottamuksen osalta.

Tarjolla olevat radat ovat hieman totuttua lyhyemmät: 6,5 km, 4,7 km, 3,1 km ja 1,5 km. Varsin viestityyppiset radat vaativat rytminvaihtokykyä sekä suorituksen hallintaa: keskittyminen ei saa herpaantua helpoilla osuuksilla, sillä myös varuskunnan maastosta löytyy yllättävän haastavia rastipisteitä. Pääosin radat ovat kuitenkin vauhdikkaita.

Osallistumismaksut tutut, eli aikuiset 7 €, alle 19 vuotiaat 3 €. Emitin vuokra 2 €. Maksuvälineinä käyvät käteisen lisäksi kaikki KU-rastien konseptiin kuuluvat verkkomaksut ja maksusetelit.

Ratamestari Olli Malinen toivottaa hyvää Jukolaviikkoa kaikille suunnistuksen ystäville!

Keski-Uusimaa-rastit

Aikaisempia kirjoituksia

Keski-Uusimaa-rastit

 

 

KLIKKAA tästä rastiohjelma 2019
kokonaisuudessaan (pdf)

Keski-Uusimaa-rastit on sanomalehti Keski-Uusimaan ja neljän sen levikkialueella toimivan urheiluseuran järjestämä kuntosuunnistussarja.

Näiltä sivuilta löydät ohjeet kevään, kesän ja alkusyksyn rastipaikoille.

 

Rastien tulokset 2019

 

Järjestävät seurat ovat:

Järvenpään Palo

Keravan Urheilijat

Sibbo Vargarna

Tuusulan Voima-Veikot

 

 

Kesän 2018 tulokset

Kesän 2017 tulokset

Kesän 2016 tulokset

Kesän 2015 tulokset

Kesän 2014 tulokset

Kesän 2013 tulokset

Kesän 2012 tulokset

Kesän 2011 tulokset

Uusimmat mielipiteet