Karma ry

Karma Ry:n tapahtuma houkutteli lähemmäs sata nuorta paikalle

Niko Hill

Karma Ry järjesti perjantaina 14.06.2019 nuorisotalolla Tuusulan Lahelan Tertussa Burgeriperjantai nimisen tapahtuman. Tapahtuman ajatuksena oli järjestää nuorille toimintaa kesälomalla, sekä tutustuttaa samalla mielenkiintoisiin harrastuksiin ja ammatteihin. Karma Ry:n väki toimitti paikalle grillin, sekä hampurilaisten valmistamiseen tarvittavat ainekset. Nuorisoa kertyi grillille jonoksi asti, ja jokainen pääsi itse valmistamaan oman burgerinsa. Paikalla oli myös mahdollisuus tutustua itsepuolustukseen Ahjo Training Centerin ohjeistamana, perehtyä valokuvaukseen valokuvaajana toimivan Christian Pirskasen avustuksella, sekä tutustua levyjen käsittelyyn ja DJ työskentelyyn Mikko Saarisen ja Sampo Leskisen opastuksella. 

 

Tapahtuma keräsi hyvin väkeä ja olemme erittäin tyytyväisiä kokonaisuuteen. Toteaa yhdistyksen varapuheenjohtaja Joni Mykkänen

 

Tapahtumassa järjestetiin myös useita kisoja, sekä bingoa jossa palkintoina jaettiin mm. Honorin kuulokkeita. Kaikkien kävijöiden kesken arvottiin Playstation 4 pelikonsoli.

 

Tapahtuman tässä muodossa mahdollistivat Tuusulan Lahelan Terttu, Also, F9, Ahjo Training Center, Data Group Tuusula, Christian Pirskanen, Mikko Saarinen, Sampo Leskinen, Lounas Elementti sekä kaikki Karma Ry:n tukijat ja tekijät.

 

Karma Ry vetäytyy tapahtuman myötä kesälomalle, ja palaan jälleen kesän jälkeen. Myös isoja uutisia tulossa vielä lähiaikoina liittyen yhdistyksen tuleviin tapahtumiin.

 

 

Lisää tietoa toiminnastamme löydät alla olevista linkeistä:


www.sinullaonmerkitysta.fi
www.facebook.com/keravankarma

Karma ry

Aikaisempia kirjoituksia

Karma ry

Karma Ry on vuonna 2016 perustettu keravalainen rekisteröity yhdistys, jonka päämääränä on kerätä varoja yhdistykselle ja käyttää niitä yhteisen hyvän edistämiseksi parhaaksi katsomallamme tavalla, kuitenkin niin että pääkohteena ovat ensisijaisesti nuoret sekä vanhukset.

Yhdistyksen visiona on vakiinnuttaa asema tietynlaisena toimijana vanhusten- sekä nuorten hyväksi lähialueella ja täten pyörittää toimintaa mahdollisimman tehokkaasti pienin kustannuksin, mutta kuitenkin siten että toiminnasta saadaan mahdollisimman suuri hyöty.

Yhdessä teemme yhteistä hyvää.

Uusimmat mielipiteet