Keski-Uusimaa-rastit

Keski-Uusimaa-rastit Sipoon Etelä-Paippisissa keskiviikkona 19.6.2019

Yleistä

Kuluvan kauden 12. tapahtuma järjestetään Etelä-Paippisten kylässä ja keskuspaikka on Etelä-Paippisten koulu. Opastus on käsiohjelman mukaan osoitteesta Paippistentie 460.

Viikonpäivä on poikkeuksellisesti keskiviikko, johtuen tulevan viikonlopun juhannuspyhistä. Matkaan kuitenkin pääsee totutusti klo 16:30-19:00 paikallista aikaa.

1,4, 3,0, 3,0 helpon, 5,1 ja 7,0 km:n radat on laatinut Petteri Muukkonen, joka myös on päivittänyt kartan tätä tapahtumaa varten. 

Hinnat ja maksutavat

Karttamaksu on 7e (< 19 v 3e), emitvuokra 2e, maksuvälineet: käteinen sekä seteleinä Smartum-liikuntaetu, Smartum kulttuuri- ja liikuntaetu, Edenred-virikeseteli, Tyky-kuntoseteli, Tyky+ ja Työnantajan oma seteli.

Mobiili- ja verkkomaksuina maksutosite paperitulosteena tai mobiililaitteen näytöllä: Smartum Liikuntasaldo, Eazybreak ja SporttiPassi (e-passi).
 

Pyöräsuunnistus

Tapahtuman yhteydessä järjestetään pyöräsuunnistuksen Miry-cupin 6. tapahtuma. Joten jos esimerkiksi jalat ovat kärsineet edellisviikonlopun jukolassa niitä voi elvyttää ajamalla jonkin pyöräsuunnistusradan läpi.

Kartan urien tiedustelun on tehnyt Antti Granqvist touko-kesäkuussa ja kartan piirto sekä ratojen laadinta on tehty yhteistyönä SV:n pyöräsuunnistajien kesken.

Ratojen pituudet ovat seuraavat:
A: 10,0 km, B: 7,0 km ja C: 5,4 km

C-radan pystyy ajamaan ilman maastopyörää, kunhan tekee reitinvalinnat tarkasti.

Ohjeita

Kilpailuohjeita koskien kumpaakin tapahtumaa:

Pistepellot ovat kiellettyjä alueita, vaikka niitä ei ole sellaisiksi erikseen merkitty! Kartan kaakkoisosassa on kielletty alue jota on syytä kunnioittaa. Maanomistaja harjoittaa hevostallitoimintaa ja alue on yhteisymmärryksessä suljettu pois kilpailualueesta.

 

Keski-Uusimaa-rastit

Aikaisempia kirjoituksia

Keski-Uusimaa-rastit

 

 

KLIKKAA tästä rastiohjelma 2019
kokonaisuudessaan (pdf)

Keski-Uusimaa-rastit on sanomalehti Keski-Uusimaan ja neljän sen levikkialueella toimivan urheiluseuran järjestämä kuntosuunnistussarja.

Näiltä sivuilta löydät ohjeet kevään, kesän ja alkusyksyn rastipaikoille.

 

Rastien tulokset 2019

 

Järjestävät seurat ovat:

Järvenpään Palo

Keravan Urheilijat

Sibbo Vargarna

Tuusulan Voima-Veikot

 

 

Kesän 2018 tulokset

Kesän 2017 tulokset

Kesän 2016 tulokset

Kesän 2015 tulokset

Kesän 2014 tulokset

Kesän 2013 tulokset

Kesän 2012 tulokset

Kesän 2011 tulokset

Uusimmat mielipiteet