Karma ry

Karma Ry, Krapihovi & Krapin Paja yhteistyöhön!

Pekka Holma

Karma Ry on siirtymässä kesälomalle onnistuneen Burgeriperjantai-tapahtumansa saattelemana.  Ennen lomia on kuitenkin aika informoida vielä tulevasta yhteistyöstä.

Jatkossa Karma Ry, Krapihovi​ & Krapin Paja​ toimivat kumppaneina. Käytännössä kumppanuus tarkoittaa mm. sitä, että osassa tulevista tapahtumissa tarjoilut sekä ohjelma tulevat Krapin puolesta. 

 

"Näin yhdistyksemme pystyy toteuttamaan tapahtumia entistä laadukkaammin, ja ennen kaikkea huomattavasti tehokkaammin. Esittelin asian Krapihovin Pekka Holmalle sekä Krapin Pajan Anu Uhleniukselle, oltiin samaa mieltä siitä että yhdessä saisimme erittäin hyviä juttuja aikaan" kertoo Karma Ry:n puheenjohtaja Niko Hill.

 

Yhdistyksen vakiintuneisiin tapahtumiin kuuluu mm. Karma Kylässä, jonka ajatuksena on viihdyttää vanhainkotien asukkaita tarjoamalla elävää musiikkia sekä perinteiset pullakahvit. "Tämänkaltaisissa tapahtumissa yhteistyö tulee näkymään todella vahvasti" Hill lisää.

 

Krapihovin Pekka Holma innostui myös siitä, että yritys voisi olla tukemassa paikallista hyväntekeväisyyttä.

 

"Lähdimme tukemaan Karma Ry:n toimintaa, koska haluamme olla mukana tuottamassa iloa ja hyvää mieltä. " Pekka Holma kertoo.

 

Yhdistys palaa jälleen kesän lopulla uusien tapahtumien myötä.

 

Lisää tietoa toiminnastamme löydät alla olevista linkeistä:


www.sinullaonmerkitysta.fi
www.facebook.com/keravankarma

 

 

 

 

 

Yhdistyksemme on tästä erittäin innoissaan, ja ilmoittelee tulevista tapahtumista tarkemmin kun ne varmistuvat. Hyvää kesää kaikille! :)

 

https://krapi.fi/

https://krapinpaja.fi/

 

Karma ry

Aikaisempia kirjoituksia

Karma ry

Karma Ry on vuonna 2016 perustettu keravalainen rekisteröity yhdistys, jonka päämääränä on kerätä varoja yhdistykselle ja käyttää niitä yhteisen hyvän edistämiseksi parhaaksi katsomallamme tavalla, kuitenkin niin että pääkohteena ovat ensisijaisesti nuoret sekä vanhukset.

Yhdistyksen visiona on vakiinnuttaa asema tietynlaisena toimijana vanhusten- sekä nuorten hyväksi lähialueella ja täten pyörittää toimintaa mahdollisimman tehokkaasti pienin kustannuksin, mutta kuitenkin siten että toiminnasta saadaan mahdollisimman suuri hyöty.

Yhdessä teemme yhteistä hyvää.

Uusimmat mielipiteet