Keski-Uusimaa-rastit

Keski-Uusimaa-rastit Talmassa torstaina 27.6.

Juhannuksen jälkeisen viikon Keski-Uusimaa-rastit suunnistetaan torstaina 27.6.2019 Sipoossa Talma Active Parkilta lähtien. Tapahtuman järjestää Keravan Urheilijat.

Suunnistusradat ovat melko suppealla metsäalueella. Ratamestari Ulla Kallio on
kaikissa radoissa hyödyntänyt kartan parhaat ja juostavimmat osat. Polkuja on runsaasti. Karttaa on päivitetty polkujen, aukkojen ja kivien osalta lähinnä laskettelurinteen koillispuolelta polkusuunnistusradan alueelta lasten 1.5 km rataa ajatellen. Kaikki pääsevät myös ihailemaan maisemia.

Ratavaihtoehtoina ovat 7 km, 5 km, 3 km, vaativa 3 km ja polkusuunnistus. Kahden pisimmän radan kartan mittakaava on 1:10 000 ja muiden 1:7 500. Kartat on tulostettu kokoon A4, paitsi polkusuunnistuksessa kokoon A5.
Osallistumismaksu on seitsemän (7) euroa aikuisilta ja kolme (3) euroa alle 19 vuotiailta. Emit-kortin voi lainata kahdella (2) eurolla.
Maksuvälineinä käyvät vanhaan tapaan käteisen lisäksi paperiset liikuntasetelit sekä liikuntaseteleiden mobiili- ja verkkomaksut paperitulosteina tai mobiililaitteen näytöllä. Myös maksaminen pankkikortilla onnistuu. Tarkemmat tiedot uusista maksutavoista ovat rastien käsiohjelmassa ja KU-rastien verkkosivuilla (www. keski-uusimaa.fi/rastit ). Maksu on muistettava kohdistaa järjestävälle seuralle (Keravan Urheilijat / suunnistus).
Opastus tapahtumapaikalle on Keravan ja Sipoon väliltä kohdasta Martinkyläntie 506. Pysäköinti on Talman keskuksen alueella (Talmantie 341, Sipoo).
Maastoon pääsee klo 16.30–19.00 välillä ja maali on auki klo 20.30 asti.
Oman turvallisuuden vuoksi jokaisen osallistujan on ilmoittauduttava sekä lähdössä että maalissa, vaikka jättäisi lenkin keskenkin. Keskuksen kahvio on auki ennen ja jälkeen suunnistuksen.

Keski-Uusimaa-rastit

Aikaisempia kirjoituksia

Keski-Uusimaa-rastit

 

 

KLIKKAA tästä rastiohjelma 2019
kokonaisuudessaan (pdf)

Keski-Uusimaa-rastit on sanomalehti Keski-Uusimaan ja neljän sen levikkialueella toimivan urheiluseuran järjestämä kuntosuunnistussarja.

Näiltä sivuilta löydät ohjeet kevään, kesän ja alkusyksyn rastipaikoille.

 

Rastien tulokset 2019

 

Järjestävät seurat ovat:

Järvenpään Palo

Keravan Urheilijat

Sibbo Vargarna

Tuusulan Voima-Veikot

 

 

Kesän 2018 tulokset

Kesän 2017 tulokset

Kesän 2016 tulokset

Kesän 2015 tulokset

Kesän 2014 tulokset

Kesän 2013 tulokset

Kesän 2012 tulokset

Kesän 2011 tulokset

Uusimmat mielipiteet