Taito Etelä-Suomi

Hyvinvointia ja sisältöä käsityöharrastuksesta elämään

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa maksuttaTilaa Kirjaudu Sisään

Aikaisempia kirjoituksia

Taito Etelä-Suomi

Taito Etelä-Suomi ry on 1917 perustettu käsi- ja taideteollisuusalan neuvonta ja palveluorganisaatio Uudellamaalla. Toimintamme pääpainopistealueet ovat Käsityökeskusten neuvonta- ja kurssitoiminnassa sekä Käsityön Taiteen perusopetuksessa Käsityökoulu Helmin eri toimipisteissä.

Keskisellä Uudellamaalla palvelemme Taitokeskus Hyrylässä Hyryläntie 12 04300 Tuusula. Taitokeskuksessa kokoontuvat myös käsityöntaiteen perusopetusryhmät aikuisille maanantaisin ja tiistaisin, sekä lapsille ja nuorille keskiviikkoisin. Käsityökouluryhmiä nuorille kokoontuu myös Kellokoskella ja Jokelassa.

Käsityökeskuksen kangaspuissa on loimet valmiina kutomista varten. Voit kutoa esimerkiksi mattoja, poppanoita, sisustus- ja vaatetustekstiilejä ja esittää omia toiveitasi. Neuvoja opastaa mallin suunnittelussa, materiaalien valinnassa ja kudonnassa aukioloaikoina. Omatoimisesti voit kutoa iltaisin ja viikonloppuisin. Käytössäsi on ompelukoneet ja saumurit töiden viimeistelyä varten ja saat myös opastusta tuotteen viimeistelyssä ja hoidossa.

Vuokraamme työvälineitä ja pöytäkangaspuita asiakkaille kotikäyttöön.

Käsityökeskuksesta voit hankkia materiaaleja kudontatöihisi: matonkuteita, poppanakuteita ja kudontalankoja. Lisäksi välitämme mm: huovutusvillaa, neulelankoja, hahtuvalankaa, työvälineitä, kangaspuita ja tarvikepaketteja. Voit käyttää kudontatöissäsi myös omia materiaalejasi.

Järjestämme erilaisia käsityöalan kursseja sekä aikuisille että lapsille. Ryhmille tarjoamme tilauskursseja eri käsityötekniikoista sopimuksen mukaan. Järjestämme käsityönäyttelyitä ja tapahtumia. Esitteitä saa kirjastosta ja käsityökeskuksesta.

Teemme asiakaskäyntejä, rakennamme loimia asiakkaan kangaspuihin ja luomme loimia tilauksesta. Valmistamme sisustustekstiilejä tilaustyönä.

Taitokeskus Hyrylä /Taito Käsityö ja muotoilukoulu Etelä-Suomi
[email protected]
050- 468 5649
Hyryläntie 12
04300 Tuusula
www.taitoetelasuomi.fi

Uusimmat mielipiteet