Tuusulanjärven Purjehtijat

Tuusulanjärvellä purjehditaan

Lightning-veneitä 2.7 kisan lähdössä

Riitta Ketola

Nyt kun Lightningin MM-kisat Espoossa ovat ohitse niin Tuusulanjärven purjehtijatkin ovat palanneet normaaliin toimintaan. Se tarkoittaa sitä että tiistaisin on järvellä purjehduskisat ja torstaisin harjoitellaan purjehduksen perusteita. Viikonloppuisin on sitten isompia ranging-kisoja muissa vesistöissä.

Tuusulanjärvellä voi tutustua monenlaisiin purjehdusluokkiin. Tämän viikon kisassakin on kaksipurjeisia veneitä Lightning- ja Windmill- luokista. Yksipurjeisia luokkia edustivat Laserit, E-jollat ja Optimistijollat.

Jos haluat tutustua tarkemmin purjehdustoimintaan tule tiistaisin tai torstaisin käymään Vanhankylänniemen purjerannassa 17.30 jälkeen kyselemään lisää ja kokeilemaan itsekin purjehdusta seuran veneillä ammattitaitoisten purjehtijoiden avustamana.

Lisätietoja saa asiasta netin kautta seuraavasti
Seuran sivuilta: http://www.tpsail.net
Lightning liiton sivuilta: http://www.lightning.fi

Tuusulanjärven Purjehtijat

Aikaisempia kirjoituksia

Tuusulanjärven Purjehtijat

TP on kevytveneiden kilpapurjehdukseen erikoistunut urheiluseura. Seura on perustettu vuonna 1971 ja se on Suomen Purjehdus ja Veneily Liiton jäsen. TP toimii pääosin Tuusulanjärvellä tarjoten purjehdusmahdollisuuksia Tuusulanjärven ympäristökuntien noin 100 000 asukkaan väestölle.

Kotisivut: http://www.tpsail.net/tp/

 

Uusimmat mielipiteet