Keski-Uusimaa-rastit

Keskarit Vaunukankaalla 11.7.

Tämän kesän 15. Keski-Uusimaa -rastit suunnistetaan torstaina 11.7. Vaunukankaan metsissä. Tapahtumapaikkana toimii Vaunukankaan koulu ja rastien järjestysvuorossa on Tuusulan Voima-Veikot.
Ratavaihtoehdot ovat 7 km, 5 km, 3 km ja 1,5 km. Kaikki kartat ovat painettu A4-kokoon. Suunnistusratojen suunnittelussa on pyritty hyödyntämään alueen parhaita osia. Alueen keskellä sijaitsee asuinalue sekä mu…utamia yksittäisiä asuntoja, jotka tulee huomioida reitinvalintoja tehdessä. Maasto on hyvin polkurikasta, mutta radoilla pääsee haastamaan itseään myös poluttomilla alueilla.
Ratamestarina tapahtumassa toimii tarkka mies Eero Tuomaala.

Metsään voi lähteä klo 16.30-19.00 välillä. Maali suljetaan klo 20.30. Iltarastien maali sijaitsee muutaman sadan metrin päässä kilpailukeskuksesta, joten muistuttaisin kaikkia ilmoittautumaan kartanmyyntivaunussa maaliintulon jälkeen.

Opastus tapahtumapaikalle alkaa Tien 45 ja Nahkelantien (139) risteyksestä.
Osallistumismaksu on seitsemän (7) euroa aikuisilta ja kolme (3) euroa alle 19 vuotiailta. Emit-kortin voi lainata kahdella (2) eurolla.

Huom! Tuusulan Voima-Veikot on ottanut käyttöön nyt myös MobilePay-maksutavan, joka mahdollistaa kartta- ja muiden maksujen maksamisen halutessa myös ennakkoon. Tällöin puhelimen voi jättää suoraan vaikkapa autoon kartanmyyntiin tullessa.
Näiden linkkien kautta pääset suoraan maksutapahtumaan:

Aikuinen: https://mobilepay.fi/Yrityksille/Maksulinkki/maksulinkki-vastaus?phone=88396&amount=7&comment=Karttamaksu+Aikuinen&lock=1

Lapsi tai nuori (alle 19 vuotta):
https://mobilepay.fi/Yrityksille/Maksulinkki/maksulinkki-vastaus?phone=88396&amount=3&comment=Karttamaksu+alle+19v&lock=1

Emit-vuokra:
https://mobilepay.fi/Yrityksille/Maksulinkki/maksulinkki-vastaus?phone=88396&amount=2&comment=Emit+Vuokra&lock=1

Tervetuloa mukaan! Näytä lisää
 
Keski-Uusimaa-rastit

Aikaisempia kirjoituksia

Keski-Uusimaa-rastit

 

 

KLIKKAA tästä rastiohjelma 2019
kokonaisuudessaan (pdf)

Keski-Uusimaa-rastit on sanomalehti Keski-Uusimaan ja neljän sen levikkialueella toimivan urheiluseuran järjestämä kuntosuunnistussarja.

Näiltä sivuilta löydät ohjeet kevään, kesän ja alkusyksyn rastipaikoille.

 

Rastien tulokset 2019

 

Järjestävät seurat ovat:

Järvenpään Palo

Keravan Urheilijat

Sibbo Vargarna

Tuusulan Voima-Veikot

 

 

Kesän 2018 tulokset

Kesän 2017 tulokset

Kesän 2016 tulokset

Kesän 2015 tulokset

Kesän 2014 tulokset

Kesän 2013 tulokset

Kesän 2012 tulokset

Kesän 2011 tulokset

Uusimmat mielipiteet