Keski-Uusimaa-rastit

Keski-Uusimaa -rastit torstaina 1.8. Hakkarissa

Kauden 18. Keski-Uusimaa -rastit järjestetään Palon isännöimänä Mäntsälän Hakkarissa. Opastus alkaa Vanhan Lahdentien (140) ja Alhonkulmantien risteyksestä, Järvenpään ja Mäntsälän väliltä. Pysäköintipaikkoja on rajoitetusti, joten suosi kimppakyytejä. Autot jätetään tienvarsiparkkiin, joten noudatathan opastuksia sekä liikenteenohjaajia ja jätät merkityt ohituspaikat vapaaksi. 

Ratavaihtoehdot ovat perinteiset 7km, 5km, 3km ja 1,5km. Metsään voi lähteä klo 16.30-19.00 välillä. Maali suljetaan klo 20.30. Ratamestarina toimii kouluttamaton suunnistuksen kokemusasiantuntija Jyrki Piirainen. Pidemmille radoille on saatu aikaiseksi pitkiäkin välejä, joten reitinvalintatehtäviä löytyy. Kesäterassilta tavoitettu ratamestari kuvaa metsää eteläsuomalaiseksi talousmetsäksi, jossa on paikoitellen hyvä kulkukelpoisuus. Kartalta löytyy myös kielletyksi merkattuja alueita, joten noudatathan liikkumiskieltoa näillä alueilla.

Osallistumismaksu aikuisilta 7€ ja alle 19-vuotiailta 3€. Emit-vuokra 2€. Maksuvälineenä käy käteinen, kortti, liikuntasetelit ja KU-rastien käytössä olevat verkkomaksutavat.

TERVETULOA!

Keski-Uusimaa-rastit

Aikaisempia kirjoituksia

Keski-Uusimaa-rastit

 

 

KLIKKAA tästä rastiohjelma 2019
kokonaisuudessaan (pdf)

Keski-Uusimaa-rastit on sanomalehti Keski-Uusimaan ja neljän sen levikkialueella toimivan urheiluseuran järjestämä kuntosuunnistussarja.

Näiltä sivuilta löydät ohjeet kevään, kesän ja alkusyksyn rastipaikoille.

 

Rastien tulokset 2019

 

Järjestävät seurat ovat:

Järvenpään Palo

Keravan Urheilijat

Sibbo Vargarna

Tuusulan Voima-Veikot

 

 

Kesän 2018 tulokset

Kesän 2017 tulokset

Kesän 2016 tulokset

Kesän 2015 tulokset

Kesän 2014 tulokset

Kesän 2013 tulokset

Kesän 2012 tulokset

Kesän 2011 tulokset

Uusimmat mielipiteet