Keski-Uusimaa-rastit

Keski-Uusimaa rastit torstaina 8.8.Tuusulan Terrisuolla

Tuusulan Voima-Veikot järjestää kuluvan viikon torstaina, 8.8.2017 Keski-Uusimaa rastit Tuusulan Terrisuolla. Tapahtumapaikkana on Palojoenranta.

Paikalle on opastus Hämeentietä (tie nro 45) Kolistimenmäeltä Jäniksenlinnan tien risteyksestä alkaen Terrisuontien risteykseen, josta kilpailukeskukseen on matkaa noin kilometri. Opastus on myös Jäniksenlinnantien ja Terrisuon risteyksestä. Navigaattorilla paikan löytää osoitteella Terrisuontie 15, Tuusula.

 

Paikoitus on pellolla. Tapahtumassa on pysäköinnin ohjaus. Pysäköinnistä on 600 m kilpailukeskukseen.
 

Maastoon pääsee klo 16.30 – 19 välillä. Maali sulkeutuu kello 20.30.

Terrisuon kartta on vuodelta 2013, mitä on uudelleen päivitetty heinäkuussa 2018.

Tämän jälkeen alueella on tehty hakkuita, joista osa on päivitetty karttaan. Kesästä johtuen maasto on rehevää. Osa poluista on jo hyvinkin peitteisiä


Pääosa radoista kiertää Terrisuon kallioalueen pienipiirteisessä maastossa. 1,5 ja 3 km radat tukeutuvat polkuihin ja helposti havaittaviin maastokohteisiin.  3 km radoilla on helpohko ja haasteellisempi vaihtoehto. 5 km radalla on käytetty koko kalliomaasto hyväksi ja radalla onkin 17 rastia.

Pitkällä radalla maasto on vaihtelevaa sisältäen jyrkkäpiirteistä avokalliomaastoa ja nopeakulkuista kangasmaastoa. Osa rastipisteistä voi olla tarkkuutta vaativia, mutta niiden lähistöllä on selkeitä maastonkohtia, jotka auttavat suunnistustehtävässä.

Ratamestarina on Samuli Seppälä ja tapahtuman isäntänä on Juha Seppälä puhelin: 040-5752067

 

Karttamaksu on 7 euroa, alle 19 vuotiaat 3 euroa ja lainaemit 2 euroa. Maksuvälineinä käyvät käteisen ja pankkikortin lisäksi paperiset liikuntasetelit sekä liikuntaseteleiden mobiili- ja verkkomaksut paperitulosteina tai mobiililaitteen näytöllä, poikkeuksena Smartum-kortti. Smartum-kortin käyttäjien pitää maksaa Smartumin verkkomaksulla ja ottaa siitä tosite.

Tuusulan Voima-Veikot on ottanut käyttöön nyt myös MobilePay-maksutavan, joka mahdollistaa kartta- ja muiden maksujen maksamisen halutessa myös ennakkoon. Maksu tapahtuu seuraavien linkkien kautta.

 

Aikuinen: https://mobilepay.fi/Yrityksille/Maksulinkki/maksulinkki-vastaus?phone=88396&amount=7&comment=Karttamaksu+Aikuinen&lock=1
Lapsi tai nuori (alle 19 vuotta): https://mobilepay.fi/Yrityksille/Maksulinkki/maksulinkki-vastaus?phone=88396&amount=3&comment=Karttamaksu+alle+19v&lock=1
Emit-vuokra: https://mobilepay.fi/Yrityksille/Maksulinkki/maksulinkki-vastaus?phone=88396&amount=2&comment=Emit+Vuokra&lock=1

Keski-Uusimaa-rastit

Aikaisempia kirjoituksia

Keski-Uusimaa-rastit

 

 

KLIKKAA tästä rastiohjelma 2019
kokonaisuudessaan (pdf)

Keski-Uusimaa-rastit on sanomalehti Keski-Uusimaan ja neljän sen levikkialueella toimivan urheiluseuran järjestämä kuntosuunnistussarja.

Näiltä sivuilta löydät ohjeet kevään, kesän ja alkusyksyn rastipaikoille.

 

Rastien tulokset 2019

 

Järjestävät seurat ovat:

Järvenpään Palo

Keravan Urheilijat

Sibbo Vargarna

Tuusulan Voima-Veikot

 

 

Kesän 2018 tulokset

Kesän 2017 tulokset

Kesän 2016 tulokset

Kesän 2015 tulokset

Kesän 2014 tulokset

Kesän 2013 tulokset

Kesän 2012 tulokset

Kesän 2011 tulokset

Uusimmat mielipiteet