Karma ry

Ilmaista pullaa ja kahvia eläkeläisille! Karma Ry palaa kesälomalta.

Niko Hill

Karma Ry palaa kesälomalta ja järjestää katukahvilan Sunnuntaina 25.08.2019 klo 12:00 - 15:00 lounasravintolanakin toimivan Bar Finnegansin edustalla osoitteessa Hyrylänkatu 8, 04300 Tuusula.

Yhdistys tarjoaa paikkakuntalaisille eläkeläisille ilmaisia pullakahveja niin kauan kuin tarjoiltavaa riittää, tai klo 15:00 saakka.

Tapahtumassa tiskijukka soittaa tapahtumaan sopivaa musiikkia, ja istumapaikkoja löytyy ulkoa terassilta sekä ravintolan sisältä.

Tarjoilu on avoin muillekin, tällöin pullakahveista peritään maksu myöhemmin julkaistavan hinnaston mukaisesti. Saaduilla varoilla tuetaan yhdistyksen toimintaa johon voit tutusta esim. täällä.

www.sinullaonmerkitysta.fi

Sateen sattuessa muutokset tapahtumaan ovat mahdollisia.

Karma ry

Aikaisempia kirjoituksia

Karma ry

Karma Ry on vuonna 2016 perustettu keravalainen rekisteröity yhdistys, jonka päämääränä on kerätä varoja yhdistykselle ja käyttää niitä yhteisen hyvän edistämiseksi parhaaksi katsomallamme tavalla, kuitenkin niin että pääkohteena ovat ensisijaisesti nuoret sekä vanhukset.

Yhdistyksen visiona on vakiinnuttaa asema tietynlaisena toimijana vanhusten- sekä nuorten hyväksi lähialueella ja täten pyörittää toimintaa mahdollisimman tehokkaasti pienin kustannuksin, mutta kuitenkin siten että toiminnasta saadaan mahdollisimman suuri hyöty.

Yhdessä teemme yhteistä hyvää.

Uusimmat mielipiteet