Keski-Uusimaa-rastit

Keski-Uusimaa-rastit torstaina 22.8. Sipoon Paippisissa

Keravan Urheilijat järjestää tämän viikon rastit Pellaksen kartalla Paippisissa. Tapahtumakeskuksena toimii Hemgårdin nuorisoseurantalo osoitteessa Paippistentie 338. Opastus paikalle alkaa läheltä tapahtumakeskusta Paippistentieltä. Nikkilän keskustasta matkaa kertyy pohjoiseen n. 5 km ja Pornaistentieltä Pohjois-Paippisista etelään n. 7 km. Paikoitus sijaitsee osin seurojentalon pihalla ja osin läheisellä pellolla.

Pellaksen maasto on vasta toista kertaa rastien näyttämönä, joten harvinaista herkkua on tarjolla. Maasto on rikkonainen ja siitä johtuen radat ovat runsasrastiset ja hieman totuttuja lyhyemmät: 1,4 km, 2,7 km, 4,5 km ja 6,1 km. Haastetta ja liikunnan nautintoa riittää kuitenkin joka radalle. Karttaa on päivitetty juuri tätä tapahtumaa varten. Suurimmalla osalla radoista kartan mittakaava on 1:7500.

Maastoon pääse klo 16.30-19 välisenä aikana ja takaisin on tultava klo 20.30 mennessä.

Karttamaksu on 7 euroa ja alle 19 vuotiailta 3 euroa, lainaemitin vuokra on 2 euroa. Maksuvälineinä käyvät käteisen ja pankkikortin lisäksi paperiset liikuntasetelit sekä liikuntaseteleiden mobiili- ja verkkomaksut paperitulosteina tai mobiililaitteen näytöllä. Mobiilimaksut kohdennetaan järjestävälle seuralle.

Tervetuloa suunnistamaan!

Keski-Uusimaa-rastit

Aikaisempia kirjoituksia

Keski-Uusimaa-rastit

 

 

KLIKKAA tästä rastiohjelma 2019
kokonaisuudessaan (pdf)

Keski-Uusimaa-rastit on sanomalehti Keski-Uusimaan ja neljän sen levikkialueella toimivan urheiluseuran järjestämä kuntosuunnistussarja.

Näiltä sivuilta löydät ohjeet kevään, kesän ja alkusyksyn rastipaikoille.

 

Rastien tulokset 2019

 

Järjestävät seurat ovat:

Järvenpään Palo

Keravan Urheilijat

Sibbo Vargarna

Tuusulan Voima-Veikot

 

 

Kesän 2018 tulokset

Kesän 2017 tulokset

Kesän 2016 tulokset

Kesän 2015 tulokset

Kesän 2014 tulokset

Kesän 2013 tulokset

Kesän 2012 tulokset

Kesän 2011 tulokset

Uusimmat mielipiteet