Karma ry

Karma Ry kestitsi kansaa Hyrylän ytimessä!

Niko Hill

Karma Ry järjesti kesälomansa jälkeen katukahvilan Hyrylän keskustassa Bar Finnegans´n edustalla, tapahtuma onnistui odotetusti!

"Paikalle saapui hyvin porukkaa ja sääkin suosi! Suuret kiitokset kaikille osallistuneille, Bar Finnegan'sille yhteistyöstä, sekä kaikille tukijoillemme jotka mahdollistivat tapahtuman toteuttamisen! Ilman apujoukkoja homma ei toimisi ollenkaan"

Kiittelee yhdistyksen puheenjohtaja toimiva Niko Hill

 

Paikalla eläkeläisille ja ikäihmisille tarjottiin ilmaiset pullakahvit sekä tunnelmaan sopivaa musiikkia, paikalla oli myös kaupan lahjoituksena saatuja Heartagram-paitoja joita ostamalla tuettiin yhdistyksen toimintaa jatkossa. Tapahtumasta jääneet pullat yhdistys toimitti Tuusulan Riihikotoon jossa henkilökunta jakaa ne asukkaille. 

 

"Olemme ottaneet käytännöksi että vastaavista tapahtumista ylijääneet tarjoilut toimitetaan mahdollisuuksien mukaan kohderyhmälle, useimmiten ne päätyvät Riihikodon asukkaille, joskus myös nuorisotaloille" Hill lisää.

 

Yhdistyksen seuraava tapahtuma on Tuusulan Lahelan Tertussa toteutettava Pizzaperjantai jonka kohderyhmänä toimivat nuoret.

Lisää tietoa toiminnastamme löydät alla olevista linkeistä:

www.sinullaonmerkitysta.fi
www.facebook.com/keravankarma

Karma ry

Aikaisempia kirjoituksia

Karma ry

Karma Ry on vuonna 2016 perustettu keravalainen rekisteröity yhdistys, jonka päämääränä on kerätä varoja yhdistykselle ja käyttää niitä yhteisen hyvän edistämiseksi parhaaksi katsomallamme tavalla, kuitenkin niin että pääkohteena ovat ensisijaisesti nuoret sekä vanhukset.

Yhdistyksen visiona on vakiinnuttaa asema tietynlaisena toimijana vanhusten- sekä nuorten hyväksi lähialueella ja täten pyörittää toimintaa mahdollisimman tehokkaasti pienin kustannuksin, mutta kuitenkin siten että toiminnasta saadaan mahdollisimman suuri hyöty.

Yhdessä teemme yhteistä hyvää.

Uusimmat mielipiteet