Cavalier - Tanssikanava

Cavalierin parit starttasivat kisakauden hienosti

Jari Virtanen ja Meriitta Kyötikki-Virtanen, Seniori 2 C tuplavoittajat

Kesän ollessa vielä parhaimmillaan aloittivat kilpatanssijat kuitenkin syyskauden valtakunnallisissa tanssikilpailuissa Helsingissä. Cavalierista mukana kisaamassa 7 paria. Menestys oli kerrassaan mainio, mm. 4 voittosijaa.

Tuloksia:

Lapsi 2 D luokassa Jimi Eskelinen ja Veera Laakso tanssivat neljänneksi sekä vakioissa että lattareissa.

Juniori ykkösten C luokassa Eeli Ilvonen ja Jenniina Virtanen saivat lattareissa pronssimitalit ja vakioissa sijoitus oli 4.

Senioreiden 2 C luokassa Jari Virtanen ja Meriitta Kyötikki-Virtanen ottivat selkeät voitot sekä vakioissa että lattareissa.

Seniori Cupin osakilpailu käytiin kaikissa seniorisarjoissa. Seniori 2 luokassa Sampsa ja Katja Lindberg voittivat vakiot ja sijoittuivat pronssille lattareissa.

Seniori 3 luokan lattareissa Markku ja Päivi Pyykkölä tanssivat neljänneksi.

Seniori 4 luokassa Cavalierista oli mukana kaksi paria. Timo Savolainen ja Eija Mykkänen voittivat lattarit ja vakioissa sijoitus oli 4. Vesa ja Aila Mikkolainen olivat lattareissa 4. ja vakioissa 5.

 

Cavalier järjestää kilpatanssin seurakilpailut Järvenpään liikuntahallilla lauantaina 14.9.2019. Tervetuloa kannustamaan! Ks. https://cavalier.fi/2019/08/15/seurakilpailut-14-9-2019/

Cavalierin tanssiryhmät ovat juuri käynnistyneet, mutta mukaan mahtuu vielä oikein hyvin. Lisätietoja ks. https://cavalier.fi/

-v-

Cavalier - Tanssikanava

Aikaisempia kirjoituksia

Cavalier - Tanssikanava

Tanssiurheiluseura Cavalier ry. on järvenpääläinen 20.1. 1982 perustettu tanssiurheiluseura, joka sai Nuori Suomi-sinetin vuonna 2009. Seura tarjoaa erilaisia tanssiharrastuksia kaikenikäisille.
Päälajimme on kilpatanssi, mutta paritanssien saloihin voi tutustua lavatanssitunneilla sekä erilaisilla teemakursseilla.

Latino Show tarjoaa vauhdikasta menoa ja kunnon kohotusta lattarimusiikin tahdissa fiilistellen ilman paria. Latino show tarjoaa myös kilpailumahdollisuuden, seurassamme on tällä hetkellä jo viisi kilpailevaa ryhmää! BailatinoSenior liikuttaa varttuneempia tanssijoita ja lastentansseja tytöille ja pojille löytyy eri ikäryhmistä: NaperoTanssi ja TenavaTanssi.

Kilpatansseja ovat vakiotanssit: hidas valssi, tango, wieninvalssi, foxtrot ja quickstep sekä latinalaiset tanssit: samba, cha-cha, rumba, paso doble ja jive. Kilpatanssin voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa!
Cavalierin kilpatanssijat ovat menestyneet loistavasti aina. Seurassa on useita huipputason yleisen- ja senioriluokan pareja sekä monia tähtiainesta olevia lapsi- ja nuorisopareja!

Tervetuloa tanssimaan hyvässä seurassa!

Uusimmat mielipiteet