Karma ry

Karma Ry:n ruusut tekivät näyttävän paluun!

Karma Ry:n ruusut tekivät näyttävän paluun!

Niko Hill

Karma Ry toteutti jälleen tempauksen jossa yön aikana mystisiä ruusuja jaettiin ympäri Tuusulaa ja Keravaa. Ruusujen mukana toimitettiin kuori jossa luki vain "Sinulle", ja kuoren sisällä kirje jossa kehotettiin jakamaan hyvää mieltä ja antamaan ruusu eteenpäin.

Tapahtuma toteutettiin jo kolmannen kerran Keravalaisen Helleborgin Kukan avustuksella. Ruusuja oli yhteensä kaksikymmentä kappaletta ja kuten aiempinakin vuosina, ruusut aiheuttivat jälleen hämmennystä, hyvää mieltä sekä keskustelua mm. Facebookissa.

Tapahtuma toteutettiin täysin talkoovoimin sponsorin avustuksella, joten tänäkään vuonna tempauksesta ei syntynyt yhdistykselle kuluja, hyvä mieli ei aina vaadi valuuttaa!

Törmäsitkö itse ruusuihin tai saitko sellaisen vastaantulijalta? Karma Ry kuulisi mieluusti oman tarinasi siitä miten tempaus vaikutti sinun päivääsi?

Helleborgin Kukan löydät täältä!

 

 

Lisää tietoa toiminnastamme nettisivuilla sekä Facebookissa.

www.sinullaonmerkitysta.fi

www.facebook.com/keravankarma

 

Karma ry

Aikaisempia kirjoituksia

Karma ry

Karma Ry on vuonna 2016 perustettu keravalainen rekisteröity yhdistys, jonka päämääränä on kerätä varoja yhdistykselle ja käyttää niitä yhteisen hyvän edistämiseksi parhaaksi katsomallamme tavalla, kuitenkin niin että pääkohteena ovat ensisijaisesti nuoret sekä vanhukset.

Yhdistyksen visiona on vakiinnuttaa asema tietynlaisena toimijana vanhusten- sekä nuorten hyväksi lähialueella ja täten pyörittää toimintaa mahdollisimman tehokkaasti pienin kustannuksin, mutta kuitenkin siten että toiminnasta saadaan mahdollisimman suuri hyöty.

Yhdessä teemme yhteistä hyvää.

Uusimmat mielipiteet