Keski-Uusimaa-rastit

Keski-Uusimaa -rastit torstaina 26.9.2019 Rajakulmassa

Seuraavat Keski-Uusimaa rastit pidetään Palon isännöimänä Rajakulman-Flisbergetin maastossa. Tapahtumakeskus on JAU-Areenan vieressä osoitteessa Rajakulmantie 224, Sipoo. Opastus paikalle on Lahdentien (140) ja Sipoontien (146) risteyksestä.

Mukana on sekä päivä- että yösuunnistus kuten kaikissa rastikauden loppujakson tapahtumissa. Päivärasteille voi lähteä klo 16.30-18.00 välillä ja yörasteille klo 20.00-21.00. Näitä lähtöaikoja on syytä noudattaa, jotta molemmat suunnistusmuodot tapahtuvat aidossa muodossaan. Päiväsuunnistajien on hyvä ehtiä maaliin valoisan aikaan eli  viimeistään klo 19 tuntumassa. Ratamestari Pauli Rautanen on laatinut KU-rastien peruskonseptin mukaiset radat:  7 km, 5 km, 3 km ja 1,5 km. Päivä- ja yörasteilla on samat radat.

Maasto on tunnetusti monipuolista ja osin vaativaa metsäsuunnistumaastoa kallioalueineen. Kuivan kesän jälkeen maastopohja on pääosin hyväkulkuista. Mikäli viikon puolivälin sade-ennusteet toteutuvat, kalliorinteet saattavat olla liukkaita. Maaston pohjoisosa on suosittua ulkoilumaastoa ja koiran ulkoilutusmaastoa. Polkuverkosto on siksi runsas ja antaa mahdollisuuden vauhdin pidolle myös pimeässä. Maastossa on myös heikkoja polku-uria, joita ei ole kuvattu kartassa. Lyhyet radat painottuvat helppokulkuiselle ja polkurikkaalle alueelle.

Kartta kulkukelpoisuuskuvauksineen on päivitetty keväällä ja pieni poluston päivitys on tehty tapahtuman alla.

Karttana on suunnistuskartta perusmittakaavaltaan 1:10000. Tapahtuma tulostekartat ovat 7 km radalla mittakaavaltaan 1:10000 ja muilla 1:7500.

Osallistumismaksut ovat vakiot: Aikuiset 7 €, alle 19 v. 3 €. Vuokra-emitin hinta on 2 €. Maksuvälineinä käyvät käteisen lisäksi kaikki KU-rastien konseptiin kuuluvat verkkomaksut ja maksusetelit.

Autolla tapahtumaan saapuville tiedoksi, että parkkipaikat sijaitsevat Rajakulmantien eteläpuolella JAU-Areenan pihalla ja osin pohjoispuolella Lintumetsäntien varrella. Rajakulmantien liikenne on vilkasta tapahtuma-aikaan. Turvallisuuden kannalta on tärkeää noudattaa varovaisuutta ja järjestäjien parkkeerausohjausta.

TERVETULOA!

Keski-Uusimaa-rastit

Aikaisempia kirjoituksia

Keski-Uusimaa-rastit

 

 

KLIKKAA tästä rastiohjelma 2019
kokonaisuudessaan (pdf)

Keski-Uusimaa-rastit on sanomalehti Keski-Uusimaan ja neljän sen levikkialueella toimivan urheiluseuran järjestämä kuntosuunnistussarja.

Näiltä sivuilta löydät ohjeet kevään, kesän ja alkusyksyn rastipaikoille.

 

Rastien tulokset 2019

 

Järjestävät seurat ovat:

Järvenpään Palo

Keravan Urheilijat

Sibbo Vargarna

Tuusulan Voima-Veikot

 

 

Kesän 2018 tulokset

Kesän 2017 tulokset

Kesän 2016 tulokset

Kesän 2015 tulokset

Kesän 2014 tulokset

Kesän 2013 tulokset

Kesän 2012 tulokset

Kesän 2011 tulokset

Uusimmat mielipiteet