Karma ry

Karma kyläili Hopeahovissa!

Niko Hill

Karma Ry toteutti jälleen Karma Kylässä-tapahtumansa Keravan Hopeahovissa! Kuten aiemminkin, yhdistys tarjosi tälläkin kerralla talon asukkaille elävää musiikkia sekä asiaan kuuluvat pullakahvit. Tällä kertaa musisoimassa oli uuden yhteistyökumppanin Krapin Pajan kautta hankittu muusikko Markku Häkkinen, jolta löytyikin kappalearkustaan asukkaille tuttuja kappaleita. Karma Ry:n kumppanina toimii jatkossa myös Tuusulan Krapihovi, joka toimittikin tuoreet pullat tapahtumaan tarjoiltavaksi. Yhdistyksen oma väki huolehti tarjoilusta ja tapahtuman järjestämisestä muilta osin.

 

Karma Ry toimii aktiivisena koko loppu vuoden, ja uusia uutisia on tiedossa piakkoin!

 

 

Lisää tietoa toiminnastamme nettisivuilla sekä Facebookissa.

www.sinullaonmerkitysta.fi

www.facebook.com/keravankarma

Karma ry

Aikaisempia kirjoituksia

Karma ry

Karma Ry on vuonna 2016 perustettu keravalainen rekisteröity yhdistys, jonka päämääränä on kerätä varoja yhdistykselle ja käyttää niitä yhteisen hyvän edistämiseksi parhaaksi katsomallamme tavalla, kuitenkin niin että pääkohteena ovat ensisijaisesti nuoret sekä vanhukset.

Yhdistyksen visiona on vakiinnuttaa asema tietynlaisena toimijana vanhusten- sekä nuorten hyväksi lähialueella ja täten pyörittää toimintaa mahdollisimman tehokkaasti pienin kustannuksin, mutta kuitenkin siten että toiminnasta saadaan mahdollisimman suuri hyöty.

Yhdessä teemme yhteistä hyvää.

Uusimmat mielipiteet