Keski-Uusimaa-rastit

Keski-Uusimaa-rastit Saviolla 17.10.2019

Tuomo Jacobsson

Torstaina 17.10.2019 Keravan Urheilijat ja Tuusulan Voima-Veikot järjestävät yhteistyössä kauden viimeiset Keski-Uusimaa-rastit. Tapahtumapaikkana toimii Koivikon kenttä Saviolla. Opastus alkaa Saviontien ja Koivikontien risteyksestä.

 

Ratavaihtoehtoina on 1,5 km, 3 km, 5 km ja 7 km. Lyhyin rata on helppo ja sopii perheen pienimmille. Lyhyemmät radat kulkevat Tuusulan Itäväylän itäpuolella, kun pidemmät radat ulottuvat alikulkujen kautta kulkien myös länsipuolelle. Tuusulan Itäväylän länsipuolella on rakennustyömaa, jota ei ole merkitty karttaan. Maasto on kokonaisuudessaan helpohkoa, polkuja ja teitä on paljon.

Muistakaa kiellettyinä alueina piha-alueet, jotka on merkitty karttaan tonttimaan vihreällä värillä. Tapahtuman ratamestarin tehtävää hoitaa Jouni Iso-Markku. Maastoon pääsee päiväsuunnistukseen klo 16.00-17.00 ja pimeässä klo 18.30-19.30. Maali sulkeutuu klo 21.30.

 

Karttamaksu on 7 euroa ja alle 19-vuotiailta 3 euroa. Emit-kortin voi vuokrata kahdella eurolla. Maksuvälineinä käyvät käteisen ja pankkikortin lisäksi paperiset liikuntasetelit sekä liikuntaseteleiden mobiili- ja verkkomaksut paperitulosteina tai mobiililaitteen näytöllä, poikkeuksena Smartum-kortti. Smartum-kortin käyttäjien tulee maksaa tapahtuma Smartumin verkkomaksulla ja näyttää siitä tosite karttamyynnissä.

 

Muistathan, että Keski-Uusimaa-rastien mitalin voi lunastaa iltarasteilla käydessään. Mitalin saa, jos osallistuu vähintään 15 kertaa kauden aikana K-U-rasteille.

Keski-Uusimaa-rastit

Aikaisempia kirjoituksia

Keski-Uusimaa-rastit

 

 

KLIKKAA tästä rastiohjelma 2019
kokonaisuudessaan (pdf)

Keski-Uusimaa-rastit on sanomalehti Keski-Uusimaan ja neljän sen levikkialueella toimivan urheiluseuran järjestämä kuntosuunnistussarja.

Näiltä sivuilta löydät ohjeet kevään, kesän ja alkusyksyn rastipaikoille.

 

Rastien tulokset 2019

 

Järjestävät seurat ovat:

Järvenpään Palo

Keravan Urheilijat

Sibbo Vargarna

Tuusulan Voima-Veikot

 

 

Kesän 2018 tulokset

Kesän 2017 tulokset

Kesän 2016 tulokset

Kesän 2015 tulokset

Kesän 2014 tulokset

Kesän 2013 tulokset

Kesän 2012 tulokset

Kesän 2011 tulokset

Uusimmat mielipiteet