Karma ry

Karma Ry, Hanuri & uusi kävijäennätys!

Hanuri 2019

Niko Hill

Karma Ry:n ikäihmisille kahdesti aiemmin järjestämä "Hanuri"-tapahtuma järjestettiin jälleen Hyrylässä keskiviikkona 30.10.2019. Tapahtumapaikkana toimi toistamiseen Hyrylän keskustassa sijaitseva lounasravintola Nurkka10. Tapahtumassa oli tarjolla tuttuun tapaan Savuhovin grillimakkaraa jota talkoolaiset grillasivat Karman katoksessa liikkeen edustalla, sisällä Karmalaiset tarjoilivat pullakahvit samalla kun hanuristi Alpo viihdytti kävijöitä soitollaan ja laulullaan. Poistuessaan paikalta vieraat saivat vielä mukaansa pullapussit. Yhdistys pyrkii järjestämään tapahtuman jälleen ensi vuonna.

 

Tapahtuma houkutteli paikalle n. 40 kävijää ja palaute oli pelkästään positiivista. Samalla tehtii Hanuri-tapahtumien kävijäennätys!

 

Kaikki Karma Ry:n tapahtumat ovat kohdeyleisölle aina ilmaisia, niin myös tämäkin.

 

Yhdistyksen suunnitelmat loppuvuodelle ovat selvillä ja niistä ilmoitetaan lähiaikoina.

 

Lisää tietoa toiminnastamme löydät alla olevista linkeistä:

www.sinullaonmerkitysta.fi
www.facebook.com/keravankarma

 

Nurkka10 löytyy osoitteesta Hyryläntie 10 sekä täältä!

Karma ry

Aikaisempia kirjoituksia

Karma ry

Karma Ry on vuonna 2016 perustettu keravalainen rekisteröity yhdistys, jonka päämääränä on kerätä varoja yhdistykselle ja käyttää niitä yhteisen hyvän edistämiseksi parhaaksi katsomallamme tavalla, kuitenkin niin että pääkohteena ovat ensisijaisesti nuoret sekä vanhukset.

Yhdistyksen visiona on vakiinnuttaa asema tietynlaisena toimijana vanhusten- sekä nuorten hyväksi lähialueella ja täten pyörittää toimintaa mahdollisimman tehokkaasti pienin kustannuksin, mutta kuitenkin siten että toiminnasta saadaan mahdollisimman suuri hyöty.

Yhdessä teemme yhteistä hyvää.

Uusimmat mielipiteet