Setlementti Louhela

Kielikahvila - uutta toimintaa Järvenpäässä!

Kielikahviloita on järjestetty aikaisemmin eri puolilla Suomea, nyt ensimmäistä kertaa Järvenpäässä. Kielikahvilassa voit keskustella millä kielellä haluat, juoda kahvia ja tavata uusia ihmisiä. Kielikahvilan idea on, että eri pöydissä puhutaan eri kieliä, osallistujat saavat mennä mukaan mieleiseen pöytään. Mukaan voi tulla puhumaan esim. englantia, kiinaa, espanjaa, suomea. Mukaan saa tulla myös myöhässä, maksuton, kahvitarjoilu. Ma 18.11.2019 klo 17-19. Setlementti Louhela, Rinkulan olohuone, Louhelankuja 1, Järvenpää.

Setlementti Louhela

Aikaisempia kirjoituksia

Setlementti Louhela

Setlementti Louhela ry on Järvenpäässä ja sen lähialueilla toimiva uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton järjestö. Luomme osallistumisen mahdollisuuksia, ja mahdollistamme yhteisöllisyyden kehittymistä. 
Kehitämme kansalaistoimintaa, lapsi- ja nuorisotyötä, kotona asumista tukevia palveluita ja yhteisöllisiä toimintamuotoja. Lisäämme elämän rikkautta ja pärjäämisen mahdollisuuksia opintotoiminnan, pienryhmätoiminnan ja kuntouttavan työtoiminnan avulla. 
Tuemme uussuomalaisten kotiutumista ja kantasuomalaisten elämää monikulttuurisessa Suomessa. Toimimme vapaaehtoistyöntekijöiden ja ammattilaisten yhteisvoimin, paikallisista tarpeista käsin, ihmisten keskellä ja ihmisten kesken.

Uusimmat mielipiteet